Αιτήσεις έως την 1η Φεβρουαρίου

Το Ίδρυμα Ωνάση, έχοντας σταθερά την Παιδεία ως ένα από τους βασικούς πυλώνες δράσης του, ανακοίνωσε στις 15 Δεκεμβρίου 2015 τα Προγράμματα Υποτροφιών προς Έλληνες, Ακαδημαϊκού Έτους 2016/2017...




Τα Προγράμματα αφορούν σε:

1. Υποτροφίες για σπουδές στο Εξωτερικό, πλήρους παρακολούθησης, με σκοπό την απόκτηση μεταπτυχιακού ή διδακτορικού διπλώματος σε όλους τους επιστημονικούς ή καλλιτεχνικούς κλάδους, ή την πραγματοποίηση Βελτίωσης Τεχνικής / συμμετοχή σε πρόγραμμα Artist-in-Residence στις Τέχνες.

2. Υποτροφίες για σπουδές στην Ελλάδα, πλήρους παρακολούθησης, με σκοπό την απόκτηση μεταπτυχιακού ή διδακτορικού διπλώματος σε όλους τους επιστημονικούς ή καλλιτεχνικούς κλάδους.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά και ως προθεσμία υποβολής των αιτήσεων και των δικαιολογητικών έχει ορισθεί η 1 Φεβρουαρίου 2016.

Οι πλήρεις όροι και προϋποθέσεις περιλαμβάνονται στα κείμενα των αντίστοιχων προκηρύξεων.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

Το Ίδρυμα Ωνάση από το 1978 χορηγεί υποτροφίες σε Έλληνες πτυχιούχους Ανώτατων και Ανώτερων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων για μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στο εξωτερικό.

Το 1998 θεσμοθέτησε νέο πρόγραμμα υποτροφιών για διδακτορικές σπουδές στην Ελλάδα, το οποίο επεκτάθηκε το 2001 για να συμπεριλάβει και τις μεταπτυχιακές σπουδές σε Ελληνικά Δημόσια Πανεπιστήμια.

Πάνω από 130 υποτροφίες για Έλληνες χορηγούνται κάθε χρόνο για σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε όλους τους κλάδους και τις ειδικότητες.

 
Top