Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, συνελήφθησαν...


 σήμερα μεταμεσονύκτιες ώρες σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, 17 Έλληνες, ηλικίας από 19 έως 74 ετών και 29χρονος Αλβανός, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί παιγνίων.
Ειδικότερα, σήμερα, μεταμεσονύκτιες ώρες, στο Δήμο Χερσονήσου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «Καφετέρια», ιδιοκτησίας 36χρονου Έλληνα.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε, ότι ο 36χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, είχε επιτρέψει σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους εντός του καταστήματος, τη διενέργεια του απαγορευμένου και τυχερού παιγνίου «TEXAS POKER», στο οποίο συμμετείχε μαζί με δεκαπέντε Έλληνες και τον Αλβανό, οι οποίοι και συνελήφθησαν. Επιπλέον συνελήφθη ένας 29χρονος διότι προσπάθησε να αποτρέψει τον Αστυνομικό έλεγχο ενεργώντας ως τσιλιαδόρος.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και στο χώρο του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Το χρηματικό ποσό των 1.730 ευρώ ως προερχόμενο από την διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου
737 μάρκες διαφόρων χρωματισμών, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε διάφορα χρηματικά ποσά
2 τράπουλες
τετράδιο με ιδιόχειρες σημειώσεις με ονόματα των παιχτών και χρηματικά ποσά.
Επιπλέον, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος ιδιοκτήτης στερείτο άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος από την αρμόδια Αρχή.
Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 
Top