Καλημέρα και καλή εβδομάδα

Σας γράφω θέλοντας να σας παραθέσω κάποια «στραβά» πράγματα που έγιναν στον χθεσινό αγώνα των 25 χλμ στις Σπέτσες. Νομίζω καλό είναι να αναφέρονται και οι ελλείψεις και άλλα μειονετήματα των αγώνων. Σας προωθώ αυτούσιο το e-mail που έστειλα στην Διοργάνωση του «Spetses Mini Martahon» , όχι ότι περιμένω αληθινά κάτι ουσιαστικό, αλλά ελπίζοντας να «ταραχθούν» λίγο τα νερά των Διοργανωτών αγώνων, που τόσα λεφτά τους έχουμε δώσει οι δρομείς όλα αυτά τα χρόνια.


Ακολουθεί το μήνυμα διαμαρτυρίας:

--------------------------

Καλημέρα και καλή εβδομάδα,

Σας γράφω αυτό το e-mail θέλοντας να παραπονεθώ στην κατά τα άλλα άψογη διοργάνωση για την εγκληματική έλλειψη νερών στα πρώτα 11 km του αγώνα των 25 χλμ. , για τους δρομείς που απλά είχαν ρυθμό περίπου 6 min/km και πιο αργό.

Δεν είναι δυνατόν μια τόσο μεγάλη διοργάνωση που ΔΕ γίνεται για πρώτη φορά, με τόση προβολή, με κόστος συμμετοχής μεταξύ 15-20 ευρώ / δρομέα , να τρέχουμε σε μια τόσο απαιτητική διαδρομή με συνθήκες υγρασίας και ζέστης και να πρέπει για 11 χλμ να ενυδατωνόμαστε με POWERADE ή να μαζεύουμε νερά από το έδαφος για να πιούμε λίγες γουλιές και να δώσουμε και στους από πίσω μας δρομείς.

Δε μπορείτε να φανταστείτε πως αλλάξαμε όλοι τακτική στο τρέξιμό μας, γιατί απλά φτάνουμε πρώτα στον σταθμό τροφοδοσίας των 2,5 χλμ και μας λένε τελείωσαν τα νερά, έχει άλλο σταθμό στα 5 χλμ. – φτάνουμε στα 5 χλμ και μας λένε έχει νερό σε 3 χλμ , φτάνουμε στα 8 χλμ και μας λένε τελείωσαν τα νερά, θα βρείτε στα 11 χλμ. !!!

ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ...

Νομίζω ότι εκτός από μία Δημόσια ΣΥΓΓΝΩΜΗ σε όλη τη δρομική κοινότητα, που όλοι εμείς σας στηρίζουμε όλα αυτά τα χρόνια είναι το πρώτο που πρέπει να κάνετε ως Διοργάνωση.
Νομίζω επίσης, η επιστροφή μέρους των χρημάτων που σας δώσαμε στους «αργούς» δρομείς, θα είναι το ελάχιστο που μπορείτε να κάνετε για να αποκαταστήσετε την Τάξη και τη Δικαιοσύνη.
Νομίζω αυτό το παραμύθι «μας τελείωσαν...» πρέπει εδώ να λάβει τέλος.

Σας ενημερώνω ότι το παρόν e-mail , όπως και άλλες πρωτοβουλίες θα κοινοποιηθούν σε πολλούς φορείς που εμπλέκονται με τον αθλητισμό και κυρίως με το δρομικό κίνημα.

Αυτό το e-mail γράφτηκε ύστερα από πολύ σκέψη, αλλά πρέπει όλοι εμείς οι δρομείς που στηρίζουμε τόσους χιλιάδες αγώνες ανά την Ελλάδα όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, να έχουμε την αντιμετώπιση που μας αξίζει... Γιατί, όπως πολύ καλά ξέρετε, οι αγώνες κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, και όχι στις δεξιώσεις πριν και μετά τους αγώνες.

Με εκτίμηση ... και με την ελπίδα να μην αγνοήσετε το παρόν e-mail !!!

--------------------------
ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
ένας απλός δρομέας



Απάντηση από την Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα:


Θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι κατ' αρχήν ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση και την ταλαιπωρία.

Πράγματι υπήρξε ένα παράθυρο καθυστέρησης 15 λεπτών στον ανεφοδιασμό νερών προς τους αθλητές των 25K.

Πολύ γρήγορα κινητοποιήθηκε η διοργάνωση και αποκατέστησε την έλλειψη.

Ελπίζουμε πως πέρα από αυτό το λάθος, για το οποίο αναλαμβάνουμε απόλυτα την ευθύνη, να απήλαυσαν όλοι τη διοργάνωση.

Το καταγράφουμε και διαβεβαιώνουμε πως δεν θα ξανασυμβεί.

Από το runningnews.gr
 
Top