https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhzozIa8-TVszlRUNUVytkUkAZKEeoeDQmLtJg6c2MZly-JJvZZgVU9NVyklx6SIQZcnmRGrrpQC9bWfXcATF7ykFziswN92tC0oVxlcAeb35o6GlwDY7JSBFCJ3D4YJYw39NY7qKSWuPMb/s660/Polar+Star.jpgΠάντα υπήρχε μια μυστική σχέση ανάμεσα στις Στοές της Μασονίας, των Τεκτόνων, των Ιλλουμινάτοι, και άλλων παρόμοιων αδελφοτήτων , με την Αίγυπτο. Πάντα πίστευαν ότι το «φώς» των γνώσεών των προέρχεται από εκεί. Αλλά , ακόμα πιο πίσω, οι πιο μυημένοι, γνώριζαν πώς όλα έρχονται από την μυστική σχέση της συγκεκριμένης περιοχής, με τους Άτλαντες.
Στην αρχαία Αίγυπτο, λέγετε ότι ο Φαραώ αποτελούσε μαζί με άλλους δύο ένα μυστικό τρίγωνο αυτής της δύναμης, που γινόντουσαν ο αγωγός του κρυμμένου φωτός της Στοάς της Λευκής Αδελφότητας , όπως ονομάζονται.
Αυτοί έπαιρνα εντολές από τον παγκόσμιο Μύστη αυτής της στοάς στα χέρια του οποίου βρίσκονται οι τύχες της ανθρωπότητας αλλά και του πλανήτη ολόκληρου.
Κάτι που ισχύει και σήμερα με ανάλογους ηγέτες που κατευθύνονται από αυτή την υπόγεια Ατλάντια αδελφότητα.
Η επωνυμία «Λευκή» προέρχεται προφανώς από το χρώμα τους. Είναι το λευκό, το χωρίς ίχνος μελανίνης . Η μελανίνη εκχύνεται από την επαφή του δέρματος με το ηλιακό φώς.
Η αδελφότητα αυτή είναι τόσο αρχαία , που οι ίδιοι οι Τέκτονες υποστηρίζουν πως προέρχονται απευθείας από τους βασιλείς Άτλαντες. Η κύρια έδρα της σήμερα βρίσκεται στην Ασία. Για το θέμα αυτό έχει γραφεί από τον Warren Smith, συγγραφέα του βιβλίου
«Το αίνιγμα της κούφιας γής» πώς η πολιτεία στην οποία βρίσκεται η αδελφότητα αυτή είναι η Agharta , με πρωτεύουσα την υπόγεια Shamballah. Εκεί είναι ο βασιλιάς του κόσμου που με έναν από τους ηγέτες του πλανήτη με τον οποίο βρίσκεται σε στενή συνεργασία είναι ο Δαλάι Λάμα, όπως πιο παλιά ήταν με τον Φαραώ.
Η Shamballah είναι μια υπόγεια πόλη η οποία λένε ότι συνδέεται μέσω της ενοποίησης των δύο κόσμων με μια ουράνια Shamballah. Εκεί είναι το βασίλειο του βασιλιά του κόσμου ο οποίος γνωρίζει και κατέχει τον έλεγχο ορατών και αόρατων δυνάμεων της φύσεως , και ελέγχει το πεπρωμένο της ανθρωπότητας.
Αναφέρεται δε ότι διαθέτει την δύναμη που αν η ανθρωπότητα δοκίμαζε να τον πολεμήσει τότε μπορούσε να πυρπολήσει όλη την επιφάνεια της γής και να την μεταβάλει σε έρημο .
Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε πώς εννοεί την αστρική ενέργεια πού βρίσκετε στο κέντρο της γής και της οποίας κατέχουν τον τρόπο χρήσης.

tobiblion 
 
Top