ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

"Αγαπητά "NEA ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ",
Διάβασα στο blog σας το άρθρο του δήμαρχου μας κ. Βρεττάκου Χρήστου στο Κερατσίνι-Δραπετσώνα με το οποίο μας καλεί όλους να ψηφίσουμε με ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ το "ΟΧΙ" στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου...
Για να μην παρεξηγηθώ ότι τάχα είμαι με το μνημόνιο, ξεκαθαρίζω ότι την Κυριακή θα ψηφίσω "ΟΧΙ" και αυτό επειδή θεωρώ ότι η εξαθλίωση των μνημονίων  πρέπει να λάβει τέλος!
Αυτό το γνωρίζουμε ΟΛΟΙ και δεν περιμένουμε τις φωτοβολίδες του δήμαρχου του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθεί με το "άρθρο" του να καπηλευθεί την αγανάκτηση των δημοτών για τα μέτρα του μνημονίου.
Μας έχει τρελάνει ο κ. Βρεττάκος  όλο με συνθήματα και από έργο μηδέν...
Δεν του αφαιρώ το δικαίωμα να εκφράζει την άποψη του αλλά όταν απευθύνεται με διαγγέλματα στους δημότες θα πρέπει κάποια από αυτά να αναφέρονται και στο έργο που πρέπει να παράγει ως δήμαρχος της πόλης.
Και όσον αφορά το έργο του ως δήμαρχος , το βιώνουμε καθημερινά που δεν είναι άξιος να κλείσει ούτε τις λακούβες που έχουν γεμίσει οι δρόμοι στον δήμο μας!
Καλές οι επαναστατικές κορόνες αλλά εκλέχτηκε και πληρώνεται ως δήμαρχος της πόλης και όχι ως αρθρογράφος κάποιας αριστερής εφημερίδας!
Τι συμβουλές να μας δώσει ένας ανύπαρκτος δήμαρχος, από τα καθημερινά προβλήματα της πόλης";


 
Top