Vasilis Paraskevaidis
Εχθές ο κ.Τσίπρας, αφού έκανε το κατάλληλο... μασάζ στην Κ.Ε. του κόμματός του, όπως δηλαδή γίνεται σε όλες τις Κ.Ε. όλων των κομμάτων, δεν μας είπε τίποτα για την συμφωνία και τις συζητήσεις που είναι σε εξέλιξη!!!
Επειδή πολλά κυκλοφορούν από διάφορους τυχάρπαστους δημοσιογράφους, παπαγαλάκια του...
συστήματος, αλλά και από ξένα κέντρα της Γερμανικής ΕυρωπαΙκής Ένωσης, ας μείνουμε στο ότι οι... κόκκινες γραμμές της Κυβέρνησηςεξακολουθούν να είναι κόκκινες και ότι μία εντιμη λύση είναι μόνο η ΡΗΞΗ.
Και αυτό συνεπάγεται από το μέγεθος του χρέους και την ανευ συζήτησης αναδιάρθρωσή του, διότι δεν είναι βιώσιμο αλλά είναι και ανήθικο και παράνομο στο μεγαλύτερο μέρος του!!!
Θα είναι πολύ οδυνηρή η στιγμή -συμπεραίνω- όπου άπαντες θα καταλάβουν ότι το ευρώ δεν είναι το κοινό νόμισμα όλων, αλλά μια μεγάλη μπίζνα εις βάρος των λαών. Θα είναι πικρή η ημέρα όπου οι ευρωπαϊκοί λαοί θα συνειδητοποιήσουν ότι πέντε χρόνια τώρα δεν δανείζουν την πατρίδα μας για να περνάνε καλά «οι τεμπέληδες Ελληνες», αλλά για να εξοφληθεί μέχρι και το τελευταίο ευρώ στους Γερμανούς εμπόρους όπλων, πολιτικούς φίλους σοσιαλδημοκρατών και χριστιανοδημοκρατών.Θα είναι πικρή η ημέρα που θα ξεχωρίσουν οι πολιτικοί που έβαζαν τον λαό πάνω από τους εμπόρους και οι πολιτικοί που έβαζαν τους εμπόρους πάνω από τον λαό. Αυτά θα δείξει η επιτροπή ελέγχου της Βουλής!!!
Αρα ,
Η ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, Η ΠΑΜΕ ΣΕ ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ...ΠΟΝΟ,
ΕΣΕΙΣ;;;
 
Top