Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού (ΠΑΕ, ΚΑΕ, Ερασιτέχνης) έδωσε το παρόν στον αγώνα Fit Kids Run που διοργανώθηκε στον Δήμο Πειραιά. Μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά βρίσκονταν εκατοντάδες παιδιά, τα οποία φορούσαν τα αθλητικά τους ρούχα και έτρεχαν, υπό τις επευφημίες του κόσμου!

Μεταξύ αυτών και ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος έγινε δεκτός με επιφωνήματα χαράς από τους μικρούς αθλητές, οι οποίοι τον περικύκλωσαν για να πάρουν ένα αυτόγραφό του και να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί του. Ο Κασάμι τα είπε και για λίγη ώρα με τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, ενώ έδωσε την εκκίνηση, φωνάζοντας δυνατά "3, 2, 1... ΠΑΜΕ!" πριν οι μαθητές Γυμνασίου (οι οποίοι έτρεχαν εκείνη την ώρα) αρχίσουν την κούρσα τους.

«Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά να έχουν τέτοια event στη ζωή τους. Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό και που μια τέτοια ηλιόλουστη μέρα βλέπω τόσα παιδιά εδώ στον Πειραιά να αθλούνται και να το χαίρονται. Θέλω να πω στα παιδιά να δίνουν πάντα τον καλύτερο εαυτό τους, σε ό,τι και αν κάνουν και ότι τα καταφέρνουν πάρα πολύ καλά! Ίσως να μπορούσα και εγώ να τρέξω μαζί τους για 200 μέτρα, αλλά δεν φορώ τα κατάλληλα παπούτσια", είπε γελώντας ο Ελβετός παίκτης.

Τον μπασκετικό Ολυμπιακό εκπροσώπησαν ο Ματ Λοτζέσκι και ο Τραμέλ Ντάρντεν, που σε αντίθεση με τον Κασάμι, φόρεσαν τη φόρμα και τα αθλητικά τους παπούτσια και συμμετείχαν στον αγώνα σκορπίζοντας χαμόγελα στους μικρούς τους φίλους.
http://www.pireasnews.gr
 
Top