Όσοι ενδιαφέρονται επί της ουσίας για το πως θα αντιμετωπίσουμε την προέλαση των εταιρειών συμφερόντων Μελισσανίδη στην περιοχή της Ανάπλασης Δραπετσώνας, καλούνται σε συνέλευση.

Η συνέλευση αυτή θα διεξαχθεί στο πρώην Δημαρχείο Δραπετσώνας ( Αγωνιστών Πολυτεχνείου και Γ.Καραϊσκάκη) την ΤΕΤΑΡΤΗ 17 Δεκεμβρίου, στις 6.30μ.μ.

Μετά την διαδήλωση που οργάνωσε το Συντονιστικό (16/11), διαδήλωση που διαμόρφωσε μια καλή μαγιά για τις επόμενες σκληρές μάχες μας και μετά το δημοτικό συμβούλιο (25/11) με αποκλειστικό θέμα την Ανάπλαση, όπου πολλά καλά λέχθηκαν, αλλά όλα παραμένουν στα ίδια, καλούμαστε να συζητήσουμε τι μπορούμε να κάνουμε για το μείζων αυτό θέμα της περιοχής μας, για το θέμα που έχει να κάνει με την ποιότητα της ζωής μας και με το μέλλον του χώρου αυτού. Να συζητήσουμε το "Τι και με ποιους", το "τι και πότε", το "τι και προς ποια κατεύθυνση". Καλούμαστε λοιπόν, για να πούμε τα δικά μας σχέδια και τις σκέψεις μας για ένα θέμα που αν το αφήσουμε στην κυβέρνηση και στους αντικοινωνικούς επιχειρηματίες, μαύρο φίδι θα μας φάει.

Όσοι διαβάσουν αυτήν την ανακοίνωση, ας μεταφέρουν την πληροφορία και σε εκείνους που ενδιαφέρονται για την συμμετοχή τους στον αγώνα αυτόν.

Πρώην Δημαρχείο Δραπετσώνας, Τετάρτη 17/12, στις 18.30, συζήτηση για την δική μας ανάπλαση.
 
Top