Η κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ομάδα της Σούπερ Λίγκας αδυνατεί να πληρώσει την αμοιβή των διαιτητών, ο

αγώνας αναβάλλεται και τώρα κινδυνεύει να χάσει το ματς στα χαρτιά, να μηδενιστεί και να της επιβληθεί πρόστιμο από 8.000 έως 40.000 ευρώ.

Το Νίκη Βόλου-Ζάκυνθος για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου ματαιώθηκε οριστικά λόγω του ότι οι κυανόλευκοι δεν μπόρεσαν να καταβάλλουν τα χρήματα που απαιτούνταν για τους διαιτητές, προκειμένου να ξεκινήσει ο αγώνας. 

Ο Βοσκάκης περίμενε περίπου μισή ώρα (το ματς ήταν προγραμματισμένο για τις 17:15), μήπως την ύστατη στιγμή οι Βολιώτες έβρισκαν το «κασέ» (το ποσό υπολογίζεται περίπου στις 3.600 ευρώ), αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε με αποτέλεσμα να κλείσει το φύλλο αγώνα -κι ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν πρόθυμοι να περιμένουν όσο χρειαστεί για να βρεθεί άκρη! 

Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως η αναμέτρηση αναβλήθηκε με υπαιτιότητα των γηπεδούχων και πλέον περιμένουμε την τυπική απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για το τι μέλλει γενέσθαι. 

Και βάσει των κανονισμών, οι νησιώτες αναμένεται να κερδίσουν τον αγώνα στα χαρτιά και να πάρουν το τρίποντο! 

Αξίζει να σημειωθεί, πως πριν σχεδόν δύο χρόνια σε ματς της ίδιας διοργάνωσης με διαιτητή και πάλι τον Βοσκάκη, η ΑΕΚ (έπαιζε με Καβάλα στο ΟΑΚΑ) είχε προλάβει την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή να καταβάλει τα χρήματα στο διαιτητικό τρίο, που «απειλούσε» με αναβολή.
πηγη
 
Top