Για απόπειρα σπίλωσης του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ κάνει λόγο με ανακοίνωσή του το σωματείο των Ειδικών Φρουρών αναφορικά με το δημοσίευμα ημερήσιας εφημερίδας για

τον γιο του κυρίου Τσακνάκη. Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:



Διαχρονικά το φαινόμενο του ανώνυμου κουκουλοφόρου που άλλοτε εκτοξεύει "μολότοφ"  και άλλοτε λάσπη από ένα βούρκο συκοφαντιών και ύβρεων,  είναι συνδεδεμένο με την χώρα μας και την Ελληνική Αστυνομία, μόνο που σε κάποιες περιπτώσεις αυτές οι απόπειρες υπερβαίνουν τα εσκαμμένα, θέτοντας σε κίνδυνο, το κύρος και την αξιοπρέπεια του Θεσμού  και του προσώπου που λέγεται, Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας. 

               Ανοίκεια και απρεπής  η απόπειρα σπίλωσης του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας μέσω δημοσιεύματος που έλαβε προβολή την ημέρα  εορτής του Προστάτη της Αστυνομίας Αγίου Αρτεμίου και ήθελε τον ίδιο, εκμεταλλευόμενο την θέση του, να "βολεύει το δικό του παιδί". Εκβιαστική και θρασύδειλη η ταυτότητα των "ηθικών αυτουργών" που επίσης με ανώνυμες διαρροές δείχνουν με το δάχτυλο ανώνυμους συνδικαλιστές.

      Πάντοτε και στο παρελθόν η στάση μας, η στάση του ΣΕΦΕΑΑ απέναντι στη Ηγεσία ήταν σφόδρα επικριτική και πολλές φορές σκληρή, πάντοτε όμως στα πλαίσια μια διαφανούς ,ευθείας παράθεσης επιχειρημάτων. Σήμερα όμως διατηρώντας ακραιφνή τον ρόλο μας θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να περιχαρακώσουμε την θεσμική αξία που λέγεται Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας και συνδέεται άρρηκτα με το πρόσωπο του κυρίου Δημητρίου Τσακνάκη .

               Έχουμε χρέος σαν θεσμικά όργανα σε συνεργασία με την Δικαιοσύνη να αφαιρέσουμε την κουκούλα   από τους ανώνυμους λασπολόγους για να σταματήσει να δηλητηριάζεται ο πολύτιμος οργανισμός της Ελληνικής Αστυνομίας.
πηγη
 
Top