Τα δέκα χρόνια του γιόρτασε το εργαστήριο εικαστικής δημιουργίας «χρώμα» , με έκθεση έργων των μαθητών του, που πραγματοποιήθηκε από την Τρίτη 21 έως την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου ,  στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά.
Ήταν μια έκθεση  γεμάτη… χρώμα, αφού όλες οι αίθουσες της Πινακοθήκης είχαν κατακλυσθεί από τα έργα των μικρών και μεγάλων... μαθητών του εργαστηρίου.

Πίνακες ζωγραφικής, κεραμικά αντικείμενα, χαρακτική και αγιογραφία, κοσμήματα και αντικείμενα διακόσμησης είναι  τα εκθέματα που παρουσιάστηκαν στην έκθεση.

Η διευθυντήρια του εργαστηρίου  Εικαστικός-Ζωγράφος,  κ. Εύα Γεράκη, η οποία είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, στα εγκαίνια της έκθεσης ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους που την τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά και τους μαθητές της -νέους και παλιούς- που την εμπιστεύθηκαν να τους διδάξει να αγαπούν την τέχνη και να εκφράζονται μέσα από αυτήν.


Η κ. Εύα Γεράκη δήλωσε στο pireasnews :

"Περισσότερα από 450 έργα, πάνω από 250 μαθητές εκθέτουν στον χώρο, όλοι όσοι συναντήθηκαν στο εργαστήριο και όλους όσους καταφέραμε να βρούμε μαζί με τους συνεργάτες μου. Με συνέπεια και σεβασμό στην διδασκαλία της τέχνης, με αγάπη και σοβαρότητα στον τρόπο προσέγγισης της έκφρασης παιδιών και ενηλίκων πάντα σε ατομικό επίπεδο!

Το εργαστήριο “χρώμα” από το 2004 αποτελεί σημείο συνάντησης ανθρώπων με κοινό στόχο την εξέλιξη του ταλέντου και της δημιουργικότητας τους.
    
Με κεντρικό άξονα τη ζωγραφική και το σχέδιο αναπτύσσονται παράλληλες δραστηριότητες που καλύπτουν τις εκφραστικές ανάγκες παιδιών και ενηλίκων.
Oι χώροι μας έχουν την δυνατότητα να παρέχουν άριστη υποστήριξη σε όποιο επίπεδο και αν βρίσκεται ο κάθε μαθητής σε κάθε ηλικία. 

Η σωστή οργάνωση, το εξατομικευμένο μάθημα, η θεωρητική διδασκαλία σκοπεύουν στο να αποκτήσει κανείς συνολική εικόνα και ποιοτική μόρφωση γύρω από την τέχνη.

  Εκτός από το εβδομαδιαίο πρόγραμμα ζωγραφικής και σχεδίου, οργανώνονται κύκλοι μαθημάτων που αφορούν εναλλακτικές εικαστικές εκφράσεις και σεμινάρια μονοήμερα ή διήμερα".



Το εργαστήριο "ΧΡΩΜΑ" βρίσκεται στον Πειραιά επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 46-48 στην Μαρίνα Ζέα.
   
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :  210 45 300 73









 
Top