Μπαράζ αντιδράσεων έχει προκαλέσει το σκάνδαλο με τη διαρροή προσωπικών δεδομένων, διάσημων γυναικών, ανάμεσα στα οποία ανήκουν και γυμνές φωτογραφίες της 23χρονης Τζένιφερ Λόρενς. Η λίστα όμως, με τα διάσημα ονόματα είναι μεγάλη και οι "ενδιαφερόμενες" celebrities έσπευσαν να δώσουν τη δική τους απάντηση στα δημοσιεύματα που κάνουν το γύρο του κόσμου.



Η Λόρενς, η οποία εκτίθεται ίσως, περισσότερο από τις συναδέλφους της, απάντησε μέσω του δικηγόρου της και θα κινηθεί νομικά, με καταγγελίες περί κλοπής προσωπικών δεδομένων, καταπάτησης της ιδιωτικής ζωής, αλλά και αγωγές κατά όσων αναπαράγουν τις εν λόγω φωτογραφίες.



Μετά τη Λόρενς, στα δημοσιεύματα αντέδρασε η Βικτόρια Τζάστις. Η 21χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια βρίσκεται και αυτή στην "καυτή" λίστα και απάντησε μέσω twitter, λέγοντας: "Αυτές οι φημολογούμενες γυμνές φωτογραφίες μου είναι ΨΕΥΤΙΚΕΣ. Θέλω να καταπνίξω το θέμα εν τη γενέσει του".



Από την άλλη, η Μέρι Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ παραδέχτηκε ότι οι φωτογραφίες που την αφορούν είναι αληθινές και παράλληλα, καταδίκασε τη διαρροή τους στη δημοσιότητα, λέγοντας: "Ελπίζω να νιώθετε καλά με τους εαυτούς σας, όσοι από εσάς βλέπετε τις φωτογραφίες που έβγαλα με το σύζυγό μου, χρόνια πριν στην ιδιωτικό χώρο του σπιτιού μας,. Γνωρίζοντας ότι αυτές οι φωτογραφίες έχουν διαγραφεί εδώ και καιρό, μπορώ να φανταστώ τη διεστραμμένη ενέργεια που κρύβεται πίσω απ' αυτό. Τώρα καταλαβαίνω τον καθένα που έπεσε θύμα hacking".



Η σταρ του δημοφιλούς "Glee", Μπέκα Τόμπιν, έγραψε κι εκείνη στο Twitter, χρησιμοποιώντας λογοπαίγνιο με το σήμα του ακατάλληλου (ΧΧΧ): "Merry XXXmas!". Ο Περέζ Χίλτον, ο δημοφιλής αρθρογράφος των celebrities, ενώ αρχικά δημοσίευσε κάποιες από τις φωτογραφίες στο blog του, στη συνέχεια τις απέσυρε και ζήτησε μάλιστα, συγγνώμη για την κίνησή του αυτή. "Έδρασα παρορμητικά, μόνο και μόνο για να δημοσιεύσω το θέμα, χωρίς να το σκεφτώ διεξοδικά. Συγγνώμη." έγραψε στο Twitter του.







http://i-secret.blogspot.com/
 
Top