Σε μια εποχή που οι περισσότεροι σταρ του Χόλιγουντ κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να δείχνουν νεότεροι, υπάρχουν ορισμένοι που δεν φοβούνται τα σημάδια που αφήνει το πέρας του χρόνου στην εμφάνισή τους.



Σε έρευνα που διενεργήθηκε και στην οποία συμμετείχαν 1.000 άνθρωποι από διάφορες χώρες του κόσμου, ψηφίστηκαν οι πιο γοητευτικοί άνδρες άνω των 40 ετών, που ωριμάζουν σαν το παλιό καλό κρασί.



Αναρωτιέστε ποιος βρέθηκε στην κορυφή;



Μα, φυσικά, ο μέχρι πρότινος πιο περιζήτητος εργένης του Χόλιγουντ… Ο Τζορτζ Κλούνεϊ.



Ο 53χρονος ηθοποιός ανακηρύχθηκε ως ο πιο ερωτεύσιμος γκριζομάλλης, χάρη στο γεγονός πως δείχνει ακομπλεξάριστος σχετικά με τις ρυτίδες του και τα ψαρά μαλλιά του, τα οποία και δεν έχει μπει στη διαδικασία να βάψει όπως άλλοι συνάδελφοί του.



Δεύτερος στη λίστα είναι ο Μπραντ Πιτ και ακολουθούν οι: Τζόνι Ντεπ, Ντάνιελ Κρεγκ, Χιου Τζάκμαν, Ματ Ντέιμον, Μάθιου ΜακΚόναχι, Γουίλ Σμιθ, Σον Πεν και Κόλιν Φερθ.



Να σημειωθεί πως ο Κλούνεϊ φημολογείται πως θα παντρευτεί μέσα στο Σεπτέμβριο την αρραβωνιαστικιά του, Αμάλ Αλαμουντίν, στην έπαυλη που διατηρεί στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας.



Ο καλός του φίλος, Μπραντ Πιτ ντύθηκε γαμπρός στο πλευρό της Αντζελίνα Τζολί πριν από μία εβδομάδα στο κτήμα τους Chateau Miraval στην Προβηγκία της Νότιας Γαλλίας





http://i-secret.blogspot.com/
 
Top