Ο Νίκος Μαζιώτης πήρε εξιτήριο με δική του ευθύνη και μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, αφού προηγουμένως πέρασε από το Εφετείο....







Ο Νίκος Μαζιώτης πρώτα πήγε στο εφετείο προκειμένου να εκτελεστούν τα εντάλματα σύλληψης που αφορούν στις τρομοκρατικές ενέργειες για τις οποίες έχει αναλάβει την ευθηνή ο Επαναστατικός Αγώνας μετά την εξαφάνισή του, αλλά και τις τρεις ληστείες στις οποίες έχει ταυτοποιηθεί ο 42χρονος.



Από εκεί μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο Νίκος Μαζιώτης θα κρατηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο με αλεξίσφαιρα τζάμια και κάμερες ασφαλείας στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού.







Ο Νίκος Μαζιώτης επέμεινε στο αίτημά του να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, ενώ υπέγραψε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για την μεταφορά καθώς οι θεράποντες ιατροί του Ευαγγελισμού συνέστησαν να παραμείνει στην κλινική τους για τουλάχιστον τρεις μέρες ακόμα.



Εν τω μεταξύ, προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα στις 13:30 έλαβε ο Νίκος Μαζιώτης, στο σύντομο τετ α τετ που είχε με τον ανακριτή, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις που του έγιναν, δεν απάντησε καν στην ερώτηση πώς ονομάζεται και σύμφωνα με τις πληροφορίες, δήλωσε ως επάγγελμα «επαναστάτης».





 
Top