κατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή ιστοσελίδας, ιστοσελίδες, ιστοσελίδων, κατασκευές,κατασκευή,web design
Το διαδίκτυο εξελίσσεται και μεγαλώνει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν στον ιστό, πάνω από 500 εκατομμύρια δημοσιευμένες και ενεργές ιστοσελίδες και περισσότερες από 1 δις έχουν αρχειοθετηθεί στις μηχανές αναζήτησης.
Αν συνυπολογίσουμε ότι μεγάλες εταιρείες επενδύουν κάθε χρόνο εκατομμύρια δολάρια στη διαδικτυακή τους προβολή – καταλαβαίνουμε πόσο «μόνη» αισθάνεται μια μικρομεσαία επιχείρηση, που δεν έχει το budget να ακολουθήσει τον ανταγωνισμό.
Για να εκτιμήσουμε τα οικονομικά μεγέθη, που διακινούνται στο διαδίκτυο για διαφημιστικούς σκοπούς, αξίζει να αναφέρουμε πως το 2013 η Google μόνο από τις διαφημίσεις Adwords κατέγραψε έσοδα πάνω από 50 δις δολάρια, σύμφωνα πάντα με τα επίσημα στοιχεία της εταιρείας.
Πώς αντιδρά, λοιπόν, μια μικρομεσαία εταιρεία σε ένα αχανές και πολυσύνθετο περιβάλλον, που η παρτίδα γι’ αυτή, μοιάζει χαμένη;
Η απάντηση είναι μία: Με ποιοτικό SEO.
Τι είναι όμως το SEO;
Το SEO (Search Engine Optimization) είναι θα λέγαμε μια διαρκής διαδικασία για βελτίωση της κατάταξης της ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Δεν αγοράζεται με την κατασκευή της ιστοσελίδας σας ή της εφαρμογής σας, μα χτίζεται διαρκώς και μάλιστα στοιχίζει φτηνά.
Η βελτιστοποίηση ξεκινάει με τη σωστή επιλογή του domain name, την καλή κατασκευή της ιστοσελίδας σας – η καλή κατασκευή έχει πολύ λίγη έως καθόλου σχέση με ένα φανταχτερό εικαστικό μέρος – και επεκτείνεται στη δημιουργία πρωτότυπου περιεχομένου ή την τακτική αναπαραγωγή πληροφορίας σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και γενικότερα στο διαδίκτυο.
Το καλό SEO εξασφαλίζει την υψηλή στόχευση στο αγοραστικό κοινό που σας ενδιαφέρει, την αύξηση της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα σας, την αναπαραγωγή περιεχομένου της ιστοσελίδας σας σε ποιοτικούς διαδικτυακούς τόπους… Το καλό SEO οπωσδήποτε προϋποθέτει σωστό και σύγχρονο σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας, μοναδικό και πλούσιο περιεχόμενο, μα πρώτα από όλα τη δική σας συμμετοχή.
Μειώστε, λοιπόν, τα κόστη διαφήμισής σας στο διαδίκτυο επενδύοντας – σε συνεννόηση πάντα με μια σοβαρή εταιρεία που προσφέρει ολοκληρωμένες διαδικτυακές λύσεις – προσωπικό χρόνο στην ιστοσελίδα σας.
Μην ξεχνάτε πως η επιβίωση της εταιρείας σας κρίνεται από τη θέση σας στον ανταγωνισμό. Περιορίστε τον ανταγωνισμό και ενισχύστε τη θέση σας. Επενδύστε σε ποιοτικό SEO.
Ποιον να εμπιστευτώ για το SEO
Η εταιρία NRGWEB Adv. με την πλατφόρμα NRGCMS Pro επιτρέπει στους ιδιοκτήτες ιστοσελίδων να διαχειριστούν εύκολα ολόκληρο το site τους, ή και να αλλάξουν την μορφή της ιστοσελίδας μόνο σε μερικά δευτερόλεπτα. 
Μερικά από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν:
Κατανοητή Διάταξη
Πρακτικός σχεδιασμός – Η δημιουργία ενός plugin (widget) γίνεται με  μόνο μερικά κλικ.
Δυναμική διάταξη - Εύκολο drag and drop των plugins (widgets) για κάθε σελίδα ή και σε μερικές 
Μοναδική διάταξη σελίδας - Κάθε σελίδα μπορεί να έχει μέχρι 4 θέσεις μονάδα πάνω / κάτω / αριστερά / δεξιά
Δυναμική δημιουργία του μενού – δυνατότητα να προσθέσετε πολλά στοιχεία μενού, όπως σας αρέσει, απεριόριστα επίπεδα του μενού, εύκολη μεταφορά.
Πολλαπλά μηνύματα ανά σελίδα - μπορείτε να προσθέσετε πολλαπλές θέσεις ανά σελίδα.
10 έτοιμα επαγγελματικά plugins που περιλαμβάνονται jQuery slider, Elastis Slider, Slider News, event manager, jQuery Tabs, Poll, κάθετο μενού, Πρόσφατα Twitts, RSS feeds και AdBlocks
Δυναμική ενότητα gallery
Σύστημα δυναμικού σχολιασμού χρηστών
Ισχυρός διαχειριστής αρχείων
Backup της βάσης δεδομένων / επαναφορά ανα πάσα στιγμή και με ένα κλίκ
SEO Optimized για την καλύτερη προώθηση της ιστοσελίδας σε μηχανές αναζήτησης .Γράψτε "διαφημιστικά φυλλάδια" στο google όπως θέλετε και δείτε σε ποια θέση βρισκόμαστε....
Δημιουργία διαφορετικών γλωσσών (απεριόριστων)
Facebook Connect (δημιουργία group (ομάδας) με την συμμετοχή άμεσα πάνω απο 10.000 μέλη (έλληνες όλοι)
Δυνατότητα εισαγωγής αυτόνομων ανεξάρτητων script javascript,scripts κ.α. σε όλα τα σημεία της ιστοσελίδας
Προσθήκη e-shop για άμεση πώληση προϊόντων
Διαχείριση νέων και υπαρχόντων μελών
και πολλά πολλά άλλα ...
για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα 210 4611043-065-075 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.nrgweb.gr.
 
Top