ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 


Την Πέμπτη το βράδυ σφραγίστηκε στην Πλατεία Λαού η Νίκη του Χρήστου Σαλαλέ για τον Δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας, στην μεγαλύτερη συγκέντρωση που έγινε στην πόλη στην προεκλογική περίοδο για τις Δημοτικές εκλογές.
Μία συγκέντρωση με παλμό, όγκο και πάθος που έδωσαν Κερατσινιώτες και Δραπετσωνίτες στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» του Χρήστου Σαλαλέ. 
«Προχωράμε μαζί, ενωμένοι για την νίκη, που θα είναι νίκη όλων των κατοίκων της πόλης μας τόνισε κατά την διάρκεια της ομιλίας ο Χρήστος Σαλαλές» και συνέχισε.
«Τα επόμενα πέντε χρόνια βάζουμε τέλος στην εγκατάλειψη της πόλης, πολεμάμε μαζί με υποδομές το τέρας της ανεργίας, στεκόμαστε δίπλα στον δημότη που υποφέρει. Υποστηρίζουμε τον άνεργο να βγει από την ανεργία. Κανένα νοικοκυριό χωρίς φαγητό, ρεύμα, φάρμακο, γιατρό, χωρίς νομική υποστήριξη απέναντι στις τράπεζες. Νοικοκυρεύουμε την πόλη μας. Αναβαθμίζουμε την καθημερινότητας μας. Αξιοποιούμε τον πλούτο της πόλης μας που κοιμάται με πρώτο στόχο την αξιοποίηση του παράκτιου μετώπου, που μπορεί να δώσει ζωή στην πόλη.
«Την Κυριακή ψηφίζουμε για την πόλη μας. Φυλάμε την μία ψήφο για το σπίτι μας, την γειτονιά μας, την πόλη μας.» Τόνισε με έμφαση ο Χρήστος Σαλαλές.
Κορυφαία στιγμή της συγκέντρωσης ήταν όταν το πολυπλυθέστερο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, αφού αποτελείται από το ανώτατο όριο που προβλέπει η νομοθεσία δηλαδή 110 υποψηφίους δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους, πλαισίωσε πάνω στην εξέδρα σε κλίμα ενθουσιασμού τον Χρήστο Σαλαλέ.







 
Top