Παρακολουθώντας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις για την τοπική αυτοδιοίκηση που αφορά τον δήμο μας, έχω να επισημάνω ορισμένα γεγονότα. 
Πόσο μεγάλο δίκιο έχουν οι συμπολίτες μας που δεν εμπιστεύθηκαν κανένα υποψήφιο δήμαρχο (αυτό αποδεικνύετε από τον πολύ μικρό αριθμό ασταύρωτων ψηφοδελτίων που έλαβε ο κάθε υποψήφιος δήμαρχος ). 

Σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ,με τον συνδυασμό του Φ.Μελα, περίμενα να ακούσω ποια θα ήταν η ανάλυση του αποτελέσματος και πως θα πορευθούμε στην συνέχεια. Ποιον θα θεωρούσαμε κατάλληλο να χειριστεί τα προβλήματα του δήμου μας, δυστυχώς δεν έχει γίνει καμία ενημέρωση, εξαιτίας του γεγονότος ότι αναμένουμε την απόφαση των ενστάσεων που έχουμε καταθέσει ως συνδυασμός για την καταμέτρηση των ψήφων και των άκυρων ψηφοδελτίων. 
Διαβάζοντας όμως τις δηλώσεις των υπόλοιπων υποψηφίων δημάρχων δεν μπορώ να μην τοποθετηθώ διότι αισθάνομαι υποχρεωμένος και υπεύθυνος έναντι των συμπολιτών μου και κυρίως αυτών που με στήριξαν με την ψήφο τους και την εμπιστοσύνη τους.

Τώρα εξηγείται πόσο δίκιο έχουν οι συμπολίτες μας με τον προβληματισμό τους ποιον δήμαρχο να επιλέξουν. 

Ο 4ος κατά σειρά συνδυασμός του κύριου Πατίδη είναι αμέτοχος (ως συνήθως) παρακολουθεί και μετά σχολιάζει δηλαδή πάγια τακτική, μετά "Χριστό Προφήτης". 

Ο 5ος κατά σειρά συνδυασμός του κύριου Σαλαλε, βάζει δήθεν όρους στον ένα υποψήφιο δήμαρχο ότι άμα δηλώσεις αυτά ή κάνεις εκείνα θα σε στηρίξω... αστεία πράγματα... 

Ο 6ος συνδυασμός του κυρίου Ζουπη, ήταν αναμενόμενο να κάνει την (κολοτούμπα), από την στιγμή που στο τεχνικό πρόγραμμα, φίλε Ζαχαρία βγήκες έξω από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου την στιγμή της ψηφοφορίας, τι να περιμένει ο δημότης να δηλώσεις;

Άραγε γιατί εξαπάτησες τους συμπολίτες μας ζήτησες την ψήφο τους και δεν δήλωσες ότι συμπλέεις με τον Λ.Τζανη; 
Δηλώνεις τώρα <ότι σε ενοχλεί το υπεροπτικό ύφος του ενός υποψηφίου δημάρχου> για τα υπόλοιπα κουβέντα.... 

Ο 7ος συνδυασμός του κυρίου Κωσταντινιδη ανύπαρκτος (πλην του Γ Τσούτσα ο οποίος συγκέντρωσε σχεδόν τους μισούς ψήφους) χωρίς άποψη και τοποθέτηση αναμένουμε.

Αλήθεια γιατί δεν βγαίνετε ευθέως να τοποθετηθείτε και να πείτε στους συμπολίτες μας ποια είναι η άποψη σας, πόσο μικροί είστε όλοι σας στις δύσκολες στιγμές δείχνετε την αδυναμία σας και την ανευθυνότητα σας χωρίς καμία υπευθυνότητα από πλευρά σας και χωρίς κανένα ίχνος ηγέτη, δεν αναλαμβάνετε καμία πρωτοβουλία και  καλά θα κάνατε να πάτε σπίτι σας από τώρα που είναι νωρίς ακόμη.

Τι περιμένετε λοιπόν ;Όταν δηλώνετε κατά συνείδηση τι εννοείτε ότι όταν σας στήριζαν οι συμπολίτες μας με την ψήφο τους δεν είχαν συνείδηση; Όταν έρχονταν στις συγκεντρώσεις σας δεν είχαν συνείδηση; 
Γιατί φοβάστε να πείτε την άποψη σας ; 
Τι περιμένετε;;;
-Εσείς δεν κατηγορήσατε τον απερχόμενο δήμαρχο; -Εσείς δεν λέγατε ότι ήταν απών από όλα; 

-Εσείς δεν λέγατε για τα παράνομα παζάρια(Ζουπής);

 -Εσείς δεν λέγατε για την κορόιδα της FORMULA 1 και ότι είναι όνειρα όπως η υπογειοποιηση της Γρ.Λαμπρακη;

 -Εσείς δεν λέγατε ότι εξαπατά τους συμπολίτες μας χρησιμοποιώντας πλασματικά στοιχειά ... το οικονομικό θαύμα που έχει το θράσος να επικαλείται(δηλώσεις κυρίου Ζουπή). 

-Εσείς δεν λέγατε για τους απλήρωτους εργαζομένους της ΔΗΚΕΠΑ και τους απλήρωτους <εθελοντές δηλώνονταν> εργάτες καθαριότητας του 1567;

-Εσείς δεν λέγατε για τους απλήρωτους προμηθευτές; Τι έγινε σε λίγες μέρες <πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις >τα ξεχάσατε, τώρα σας κάλεσε ο δήμαρχος και σας ικανοποίησε με αυτά που σας είπε; 

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ; ΤΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ; 
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΕΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ; 
Γιατί αλλάξατε γραμμή ;από μάχιμοι γίνατε ξαφνικά άμαχοι..
 Ντροπή σε όλους σας αρχηγίσκοι . 

Εμείς όμως ,ο απλός λαός, θα κάνουμε το καθήκον μας θα δώσουμε την ευκαιρία σε αυτόν που την ζητάει, γιατί θέλουμε ο δήμος μας να πάει μπροστά να υπάρχει μέλλον για τα παιδιά μας!
ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
 
Top