Ματαιώσεις δρομολογίων προκαλούν οι 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες των σιδηροδρομικών τις ημέρες του Πάσχα. Οι κινητοποιήσεις θα διαρκέσουν από το Μ. Σάββατο έως και τη Δευτέρα του Πάσχα, αλλά οι ματαιώσεις δρομολογίων ξεκινούν από...







τη Μ. Παρασκευή.



Συγκεκριμένα τη Μ. Παρασκευή καταργούνται οι αμαξοστοιχίες: 600 (σε όλη της τη διαδρομή), 2536 (Τμήμα γραμμής Αθηνών-Χαλκίδας), 743 (Τμήμα γραμμής Θεσσαλονίκης-Έδεσσας), IC 85 (Τμήμα γραμμής Θεσσαλονίκης- Φλώρινας), 1686 (Τμήμα γραμμής Αλεξ/πολης-Δικαίων) και 601(μόνο στο τμήμα Θεσσαλονίκης – Αθηνών).



Το τριήμερο των απεργιών καταργούνται όλες οι επιβατικές αμαξοστοιχίες καθώς και τα λεωφορεία που εκτελούν εσωτερικές διαδρομές εντός του Δικτύου, μεταξύ Αθηνών - Θεσσαλονίκης – Αθηνών.



Οι αμαξοστοιχίες 600 & 601 θα κυκλοφορήσουν χωρίς τα διδάπεδα οχήματα μεταφοράς αυτοκινήτων, μετά τη λήξη της απεργίας (Δευτέρα του Πάσχα προς Τρίτη ) από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.



Την Τρίτη 22/04 (την επομένη των απεργιών), καταργούνται οι αμαξοστοιχίες IC 82 (μεταξύ Φλώρινας-Θεσσαλονίκης) και 1681 (μεταξύ Δικαίων-Αλεξανδρούπολης).



Τις ημέρες των απεργιών δεν θα γίνονται ούτε τα δρομολόγια του Προαστιακού από και προς το Αεροδρόμιο. Έτσι, οι συρμοί του Μετρό θα σταματούν στο σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας.

 
Top