Στα πλαίσια των ανθρωπιστικών του δράσεων ο Όμιλος για την UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Μεταξά» ανοίγει για ακόμη μία φορά την Τράπεζα αίματος την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014 από τις 9.30 έως τις 13.00 στη Δομή Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Πειραιά (Πύργος Πειραιά 1ος όροφος, Ακτή Ποσειδώνος 3).
Με σύνθημα «Δίνεις αίμα, δίνεις ζωή» σας δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχετε ως εθελοντές αιμοδότες δίνοντας ζωή σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σε κοινή δήλωσή τους ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης και ο Διευθυντής Υγειονομικών Υπηρεσιών του Ομίλου κ. Νίκος Σιδηρόπουλος τόνισαν «Δίνοντας μάχη για την ίδια τους τη ζωή οι συνάνθρωποί μας έχουν ανάγκη την έμπρακτη στήριξη όλων μας - 5’ λεπτά προσφοράς από εμάς, μπορούν να τους χαρίσουν την ζωή. Ας ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας για αυτό τον ιερό σκοπό». Να είστε όλοι εκεί!
 
Top