Τζιτζικώστας: Αλλος θα μπορούσε να μην καλέσει το ΠΑΣΟΚ στην παρέλαση

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝΥ...
Στην απόφασή του να καλέσει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην εξέδρα των επισήμων στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου επέμεινε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, παρά τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν.
 «Πρέπει να σεβόμαστε τους νόμους, γιατί τότε ένας άλλος περιφερειάρχης -μακριά από έμενα αυτό- θα μπορούσε να μην καλέσει το ΠΑΣΟΚ στην παρέλαση γιατί θα μπορούσε να πει ότι είναι εγκληματική οργάνωση επειδή καταδικάστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος και ως εκ τούτου δεν το καλώ» είπε ο κ. Τζιτζικώστας σε τηλεφωνική του παρέμβαση στο Mega...

 «Η πολιτική μου δεν απέχει από τη δική σας· η οικογένεια μου πολέμησε το ’40 το γερμανικό στρατό. 
Όμως σεβόμαστε και πρέπει να σεβόμαστε το νόμο. Αν έχει υψηλά ποσοστά η ΧΑ, είναι γιατί δεν τηρούσαμε τους νόμους» τόνισε. 
 Απαντώντας εξάλλου αν απηύθυνε την πρόσκληση στους βουλευτές της ΧΑ για εκλογικούς λόγους, τόνισε ότι οι επόμενες εκλογές είναι σε επτά μήνες και δεν τίθεται τέτοιο θέμα. 
 «Δεν θεωρώ ότι ένας περιφερειάρχης απενεχοποιεί τη ΧΑ αν κληθεί στην εξέδρα. Οφείλω ως περιφερειάρχης να καλέσω τους βουλευτές όλων των κομμάτων. 
Δεν μπορεί να εφαρμόζονται α λα καρτ οι νόμοι από έναν περιφερειάρχη» σημείωσε. 
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
Top