"Το κόλπο ήταν στημένο, κανονικά": Αυτό υποστηρίζει νεαρό ενεργό μέλος της Χρυσής Αυγής, που μίλησε -κρύβοντας τα χαρακτηριστικά του- στην κάμερα του ΣΚΑΙ

Υποστηρίζει ότι επειδή στο Κερατσίνι και στη Νίκαια οι πάντες γνωρίζονται, εστάλη ο Ρουπακιάς επειδή ήταν καινούργιος στην περιοχή "ό,τι κι αν έκανε δεν θα τον έπαιρναν χαμπάρι".

Ο νεαρός χρυσαυγίτης, με γυρισμένη την πλάτη και αλλοιωμένη τη φωνή, χαρακτηρίζει τον εαυτό του υπερήφανο μέλος της Χ.Α., ωστόσο ασκεί κριτική για συγκεκριμένες συμπεριφορές της οργάνωσης- εξ ου και αποφασίζει να μιλήσει...


Λέει ότι στο "Κερατσίνι και τη Νίκαια ο ένας ξέρει τον άλλο, είμαστε σαν χωριό", και προσθέτει: "Όταν ξέρω ότι με βρίζει κάποιος, με λέει φασίστα, θα του τη στήσω".

Για τα "τάγματα εφόδου" αναφέρει ότι συγκροτούνται από άτομα που είναι άνω των 30 ετών, το κάθε ένα διαθέτει από έναν "ομαδάρχη", και αποκαλύπτει ότι "ο Ρουπακιάς ήταν ομαδάρχης, ήταν και στο πενταμελές" της Τ.Ο. Νίκαιας.

"Ο ομαδάρχης παίρνει τηλέφωνο τον πυρηνάρχη", ο οποίος ενημερώνει υψηλότερα κλιμάκια, λέει, και υπογραμμίζει ότι ο ίδιος αποκλείει "να δόθηκε εντολή να τον σκοτώσουν".

Παρά ταύτα, λέει ότι τα περισσότερα μέλη των "ταγμάτων εφόδου" κρατούν μαχαίρια, ενώ τους χαρακτηρίζει "θρασύδειλους", επειδή επιτίθενται πολλοί σε λίγους.

Για κάποια δε στελέχη της Χ.Α. υποστηρίζει ότι όταν μπουν στα γραφεία του κόμματος "το παίζουν κοκόρια, ενώ εάν τους δεις στο δρόμο δεν τους δίνεις σημασία".


nooz.gr
 
Top