Λόγω ηλικίας και ιδιοσυγκρασίας, δε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί ένα νεανίζον στυλ - και αυτό δεν οφείλεται μόνο στο ότι έχει baby face αλλά και ροπή προς το χιούμορ.Οσοι τον γνωρίζουν από χρόνια λένε ότι «ο Κνίτης μέσα του δεν πέθανε ποτέ!» και ότι συχνά πυκνά δείχνει να βρίσκεται σε μια διαρκή εφηβεία.
Για όλα αυτά και ίσως επειδή είχε ανάγκη να ξεφύγει λίγο από το σφιχτό πρόγραμμα της Αθήνας και την αποπνικτική ατμόσφαιρα της Κουμουνδούρου -Αύγουστος μήνας γαρ- αποδέχθηκε την πρόσκληση των νεολαίων του κόμματός του να επισκεφθεί το κάμπινγκ που έστησαν σε μια γραφική παραλία της Θεσπρωτίας...


Περισσότεροι από 1.000 οργανωμένοι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ και φίλοι του κόμματος τον υποδέχθηκαν με θέρμη, καθώς ήταν η πρώτη τους συνάντηση μετά το ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος και την πανηγυρική εκλογή του κ. Τσίπρα στην ηγεσία. Εκείνος, με χαλαρή διάθεση και ένα ελαφρύ κοκτέιλ στο χέρι -από εκείνα που περισσότερο θυμίζουν παρά έχουν μέσα τους αλκοόλ-, τους άκουγε για ένα ολόκληρο δίωρο αναπολώντας τις ατέλειωτες συζητήσεις στις μαθητικές συνελεύσεις της δεκαετίας του ’90, που τον ανέδειξαν στα υψηλά αξιώματα του κοινωνικού κινήματος και της Αριστεράς. Προς απογοήτευση των διοργανωτών, όμως, ο πρόεδρος δεν διανυκτέρευσε στο κάμπινγκ, ούτε είχε χρόνο να παραμείνει και την επόμενη μέρα εκεί. Τα πάντα ήταν έτοιμα για να φιλοξενηθεί στην αυτοσχέδια εγκατάσταση, όμως εκείνος προτίμησε να κοιμηθεί στο ξενοδοχείο του.   


Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξαν το self service στο φαγητό για να έχουν πιο χαμηλές τιμές, ενώ κάποιοι λάτρεις της μαγειρικής δημιουργούσαν κάθε μέρα από ένα λαχταριστό φαγητό επιδεικνύοντας τις ικανότητές τους και στην κουζίνα. Αγόραζαν από κοινού τα απαραίτητα υλικά και κοστολογούσαν το φαγητό ημέρας με μόλις ένα ευρώ. Η δυνατή ξένη μουσική που ακουγόταν ολημερίς από τα μικρόφωνα του κάμπινγκ κρατούσε ευδιάθετους τους νέους μέσα σε ένα άκρως ατμοσφαιρικά καλοκαιρινό περιβάλλον. Το θερινό σινεμά που στήθηκε στις 9 το βράδυ ήταν αφιερωμένο στους λάτρεις της ελληνικής ταινίας, καθώς απόλαυσαν τον «Δράκο» του Νίκου Κούνδουρου. Κάποιοι άλλοι, που είναι φαν του ξένου κινηματογράφου, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ταινία «Jackie Brown» του Κουέντιν Ταραντίνο, όπως και τις ταινίες «The Great Gatsby» του Μπαζ Λούρμαν και «A night at the opera» του Σαμ Γουντ. Καλλίγραμμα νεαρά κορίτσια δεν δίστασαν να παρακο -λουθήσουν και να πρωτα- γωνιστήσουν στα δωρεάν μαθήματα τανγκό και στον σύγχρονο χορό που προσέφερε η οργανωτική επιτροπή της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά το λίκνισμα των γυναικείων κορμιών στους ρυθμούς της μουσικής, σειρά είχε το ξεφάντωμα των νεαρών στα μπαράκια της περιοχής, όπου διασκέδαζαν μέχρι πρωίας.

http://www.protothema.gr/

Και επιπλέον φωτογραφίες από https://www.facebook.com



http://papatzides.blogspot.gr
 
Top