Ανησυχητικό είναι το πρώτο δείγμα γραφής του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος επανέφερε διάταξη βάσεις της οποίας είχαν συλληφθεί και διαπομπευθεί οι οροθετικές ιερόδουλες. Την ίδια ώρα ευχαρίστησε των επικεφαλής της Task Force για τα καλά που έχει κάνει στη δημόσια υγεία.
 
Στις 26 Ιουνίου, μόλις μία ημέρα μετά την ορκομωσία του, ο Άδωνις Γεωργιάδης επανέφερε σε ισχύ την υγειονομική διάταξη ΓΥ/39Α, την οποία είχε εκδώσει ο Ανδρέας Λοβέρδος και είχε καταργήσει η τέως υφυπουργός Υγείας, Φωτεινή Σκοπούλη.
Πρόκειται για τη διαβόητη διάταξη, βάσεις της οποίας είχαν συλληφθεί και διαπομπευθεί οι οροθετικές ιερόδουλες, λίγο πριν τις περυσινές εκλογές...
Η Ελλάδα είχε βρεθεί στο στόχαστρο διεθνών οργανισμών και μη κυβερνητικών οργανώσεων, που προασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα, για την υπόθεση. Οι άτυχες γυναίκες αθωώθηκαν από τη Δικαιοσύνη.
Συνάντηση με τον επικεφαλής της Task Force Χ. Ράιχενμπαχ
Συνάντηση με τον επικεφαλής της Task Force Χ.Ράινχενμπαχ είχε σήμερα το απόγευμα ο υπουργός Υγείας  Α.Γεωργιάδης, ο οποίος  μετά τη συνάντηση ευχαρίστησε τον κ.Ράιχενμπαχ για τις δράσεις που έχει αναλάβει η ομάδα του στο χώρο της υγείας, οι οποίες όπως είπε είναι υπέρ των Ελλήνων πολιτών.
«Η υγεία των πολιτών θα προστατεύεται με πολύ καλύτερο τρόπο απ΄ ότι στο παρελθόν» τόνισε ο υπουργός Υγείας με αφορμή τις δράσεις της Task Force, τις οποίες θα ανακοινώσει άμεσα.
Από την πλευρά του ο κος Ράιχενμπαχ ανέφερε για τον νέο υπουργό Υγείας:...
«Διαπίστωσα το ειλικρινές σας ενδιαφέρον για την υγεία των πολιτών, είμαι ευχαριστημένος με τη μέχρι τώρα συνεργασία».
Εν τω μεταξύ ο Α.Γεωργιάδης σε άτυπη συζήτηση που είχε με τους δημοσιογράφους μετά το τέλος της συνάντησης, τόνισε ότι σύντομα θα μπουν διαχειριστικά κλιμάκια στον ΕΟΠΥΥ ώστε να υπάρξει λύση για τις τρέχουσες και ληξιπρόθεσμες οφειλές του, ενώ πέρα από τον κρατικό προϋπολογισμό και τις εισφορές θα εξεταστεί και το ενδεχόμενο να βρεθούν πόροι και από αλλού για την εύρυθμη λειτουργία του.


matrix24.gr
 
Top