Τις τελευταίες μέρες πλήθαιναν οι φήμες που ήθελαν τον δημοφιλή ηθοποιό να καταθέτει πρόταση να κατέβει στις δημοτικές εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ και πιο συγκεκριμένα να ενδιαφέρεται έντονα για τη θέση του δημάρχου Αθηναίων.
Οι ίδιες ανυπόσταστες στην πλειονότητά τους φήμες ήθελαν και τον Λάκη Λαζόπουλο να φλερτάρει με την πολιτική και την ανάληψη της συγκεκριμένης θέσης ευθύνης.
Ο Γιώργος Κιμούλης με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να δώσει τις δικές του εξηγήσεις. Ο πρωταγωνιστής του θεάτρου έκανε χαρακτηριστικά λόγο για «ανέκδοτο» και «πρόωρο πρωταπριλιάτικο αστείο».
Διαβάστε παρακάτω τι ανέγραψε ο ίδιος χαρακτηριστικά, δίνοντας τέλος στα σενάρια:

«...καλό το ανέκδοτο, βρείτε άλλο...κυκλοφορεί εδώ και δύο μέρες ένα πρόωρο πρωταπριλιάτικο αστείο, πως ο Λαζόπουλος κι εγώ θα είμαστε υποψήφιοι δήμαρχοι Αθηναίων. Κάποιος «πέταξε» στο διαδίκτυο μία «εξυπνάδα» και το ένα blog αντέγραφε το άλλο, δίδοντας έτσι τη δυνατότητα στον καθένα να σχολιάζει από κάτω ό,τι θέλει και ό,τι του αρέσει. Δεν ξέρω ποιος είναι ο σκοπός αυτής της φήμης. Αυτοί που την κυκλοφορούν γνωρίζουν καλύτερα. Δικαίωμά τους όμως να λένε ό τι θέλουν, αυτό που έχω εγώ να πω, όσον αφορά το πρόσωπό μου, είναι πως: κατ’ αρχάς η διαχείριση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι ένας χώρος, που δε γνωρίζω, ως εκ τούτου μία τέτοια υποψηφιότητα, δε θα μπορούσε ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μ’ ενδιαφέρει. Στη συνέχεια ουδέποτε ο ΣΥΡΙΖΑ μου πρότεινε κάτι ανάλογο και τέλος πιστεύω, πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα στο οποίο τις αποφάσεις τις παίρνουν τα εκλεγμένα συλλογικά του όργανα και τις δημοσιοποιεί επισήμως και όχι μέσω φημών...»
http://www.pireasnews.gr
 
Top