Περισσότεροι από 2500 οπαδοί του Ολυμπιακού  περίμεναν τους Πρωταθλητές Ευρώπης
 Χτες λίγο μετά τις 19:00 διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες του Ολυμπιακού πάτησαν επί ελληνικού εδάφους, αφού νωρίτερα είχαν αρχίσει τα προεόρτια μέσα στο αεροπλάνο. 

 Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου τους περίμεναν περίπου 2.000 «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι που είχαν ζεστάνει την ατμόσφαιρα.

Περίπου στις 19:30 και μόλις εμφανίστηκε το πούλμαν που μετέφερε τους πρωταθλητές οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού «έφραξαν» το δρόμο και η αποθέωση άρχισε! Οι πρώτοι και πιο τολμηροί που βγήκαν στην οροφή του πούλμαν ήταν οι Κώστας Παπανικολάου και Πέρο Άντιτς, ενώ υπό τις ιαχές «είναι τρελός ο πρόεδρος» ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέβηκε στην οροφή για να ακολουθήσει ο αδελφός του Παναγιώτης. Μαζί με τους συνιδιοκτήτες της ΚΑΕ θέση στην οροφή πήραν οι Τζος Πάουελ, 

Έισι Λο, Κάιλ Χάινς, ενώ όταν έκανε την εμφάνιση του ο MVP της χρονιάς στην Ευρωλίγκα, αλλά και του φάιναλ φορ, Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος έδειχνε με τα δάχτυλα του το 2ο ευρωπαϊκό επί θητείας του, σείστηκε το «Ελευθέριος Βενιζέλος». Τελευταίος που βρέθηκε στην οροφή ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης.

Οι οπαδοί των Πειραιωτών αποθέωναν τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να κρατάει στα χέρια του το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης κι ενώ ήταν καθισμένος δίπλα στον οδηγό.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού τραβούσαν βίντεο και φωτογραφίες τον κόσμο που βρέθηκε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", με τον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη, να χαιρετάει τους φιλάθλους της ομάδας.
Περίπου είκοσι λεπτά πριν τις 20:00 το πούλμαν άρχισε να κινείται και δόθηκε το έναυσμα της πομπής που θα ακολουθούσε τους πρωταθλητές -όπως και πέρυσι- από την Αττική Οδό στον Κηφισό, με τελικό προορισμό την «ερυθρόλευκη» έδρα, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Με τη συνοδεία χιλιάδων οπαδών τους σε μηχανές και αυτοκίνητα, το πούλμαν κατευθύνθηκε προς το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου συγκεντρώθηκαν χιλιάδες οπαδοί των ερυθρόλευκων. Η αποστολή έφτασε γύρω στις 21.00 στο ΣΕΦ, όπου δημιουργήθηκε κυριολεκτικά πανδαιμόνιο από χιλιάδες οπαδούς με καπνογόνα, φωτοβολίδες κλπ.




http://www.pireasnews.gr/
 
Top