Όσο μεγαλώνει το στρατηγικό αδιέξοδο... του ΠΑΣΟΚ, κι όσο οι δημοσκοπήσεις θα δείχνουν πως το κάποτε ισχυρό ΠΑΣΟΚ μπορεί και να μην μπει στη βουλή, τόσο ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα επιτίθεται, με ακραίες και προσβλητικές εκφράσεις, στο ΣΥΡΙΖΑ. 
Μιλώντας την Τρίτη στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, είπε για το ΣΥΡΙΖΑ τα... ανείπωτα και πάλι. 
Από το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει στρατηγική, μέχρι ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης "προσφέρει άλλοθι στη Χρυσή Αυγή". 
 Ακολουθεί ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από το... ρεσιτάλ εμπάθειας που έδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ: «Εάν πιστεύει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Πρόεδρός του, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ότι τα διδάγματα και οι εμπειρίες των τελευταίων εβδομάδων έχουν αναδείξει ένα εναλλακτικό σχέδιο το οποίο υπήρχε και δεν το βλέπαμε ή επιβεβαιώθηκε από τις εξελίξεις, τότε προφανώς δε ζούμε στον ίδιο κόσμο, δεν έχουμε τις ίδιες προσλαμβάνουσες παραστάσεις. 
 Γιατί θεωρώ ότι όλα στην Ευρώπη, από την Κύπρο μέχρι το Λουξεμβούργο και την Αυστρία, δείχνουν ότι δεν υπάρχει τέτοιο εναλλακτικό σχέδιο. Υπάρχει όπως σας είπα, η καθαρότητα της λύσης που λέει «εκτός ευρώ, εκτός Ευρώπης». 
Αλλά αυτή είναι μια αντίφαση που διαπερνά το ΣΥΡΙΖΑ, είναι μια αντίφαση που διαπερνά και άλλα πολιτικά κόμματα, όπως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Πρέπει αυτή η αντίφαση να λυθεί. Λοιπόν, η αντίφαση αυτή δε λύνεται μέσα από ετερόκλητες συμμαχίες του τύπου «ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες», ούτε μέσα από τερατογενέσεις όπως είναι η σύμπτωση επί των τακτικών χειρισμών μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής στην Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης για την υπόθεση του κ. Παπακωνσταντίνου. 
 Διότι εκεί πια, η αδιέξοδη στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ, έχει μετατραπεί σε γραφική εμπάθεια η οποία τελικώς προσφέρει άλλοθι στη Χρυσή Αυγή».
 
Top