«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ακυρώσει την επένδυση στη Χαλκιδική όταν γίνει κυβέρνηση» δηλώνει ο ΣκουρλέτηςΟ εκπρόσωπος Τύπου της Κουμουνδούρου, Πάνος Σκουρλέτης, δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ακυρώσει την επένδυση στις Σκουριές Χαλκιδικής, όταν γίνει κυβέρνηση, καθώς είναι αντίθετος σε αυτή.

Ο Σκουρλέτης καταδίκασε τα επεισόδια, που συνέβησαν στο εργοτάξιο της εταιρείας Hellas Gold στη Χαλκιδική, μίλησε όμως για «αργό θάνατο» των κατοίκων, αφού η επένδυση θα προκαλέσει κατά την άποψη του ΣΥΡΙΖΑ μεγάλη περιβαλλοντική επιβάρυνση στην περιοχή.

Εξάλλου ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, υποστηρίζοντας ότι «βγήκε με ύφος μάγκα στη Βουλή». Ο Σκουρλέτης εκτίμησε ότι η διαβεβαίωση του Σαμαρά περί υλοποίησης της επένδυσης στη Χαλκιδική με κάθε τρόπο, ενθάρρυνε τους αστυνομικούς.

«Συνειδητοποιούμε τι είπε ο πρωθυπουργός με όσα έγιναν χθες ότι θα προχωρήσει με κάθε τρόπο η επένδυση στη Χαλκιδική. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας» ανέφερε. Συμπλήρωσε μάλιστα, ότι η πολιτεία οφείλει να είναι προσεκτική και να μην υποδαυλίζει τυφλές αντιπαραθέσεις, ενώ κάλεσε την ΕΛΑΣ «να αλλάξει τρόπο λειτουργίας» και να σέβεται τους νόμους για να είναι αποδεκτή.
 
Top