raixenbaxΟ ανεκδιήγητος αυτός τύπος που ρίχνει τις καρπαζιές στην κυβέρνηση, έχει το θράσος να μας λέει κατάμουτρα - και καλά κάνει αφού απευθύνεται σε ξεπουλημένους καρπαζοεισπράκτορες - ότι το ΔΝΤ και τα Μνημόνια ήταν λάθος, αλλά παρόλα αυτά θα εφαρμοστούν χωρίς την παραμικρή αλλαγή.

Για την ακρίβεια, αρνητικός στο να ανοίξει η συζήτηση για τροποποίηση του προγράμματος διάσωσης της ελληνικής οικονομίας, μετά την παραδοχή από αξιωματούχους του ΔΝΤ και της Ε.Ε. πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα στηρίχθηκε σε λάθος υπολογισμούς, είναι ο επικεφαλής της Ομάδας Κρούσης (Task Force) της Κομισιόν στην Αθήνα Χορστ Ράϊχενμπαχ.

"Τη στιγμή που η Ελλάδα έχει κατορθώσει να ξεπεράσει τη δυσκολότερη φάση του συγκεκριμένου προγράμματος, δεν βλέπω αυτήν τη στιγμή, ειδικά από πλευράς Task Force, πώς θα μπορούσε θα ξανανοίξει αυτή η συζήτηση", απάντησε σε σχετική ερώτηση ο κ. Ράϊχενμπαχ, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρο Καράογλου. Πρόσθεσε ότι o ίδιος δεν είναι αρμόδιος για να σχολιάσει το θέμα και σημείωσε ότι η Task Force "είναι εδώ για να στηρίξει την Ελλάδα για να προωθήσει τις μεταρρυθμίσεις που η Ελλάδα θέλει να κάνει".

http://makeleio.gr
 
Top