.
Για τις μέρες που απλά δεν ξέρεις να φας....! Έτοιμο σε 5' λεπτά ΜΟΝΟ!!! Νόστιμη, εύκολη και μοντέρνα εκδοχή του καγιανά!!!!
Υλικά
- 1 μεγάλο αυγό
- 1 μικρή ντομάτα τριμμένη
- 1 πολύ μικρό κρεμμυδάκι τριμμένο
- 2 φέτες πάριζα ψιλοκομμένες
- γκούντα τριμμένο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο μείγμα μυρωδικών (θυμάρι, δενδρολίβανο κλπ)
- ελαιόλαδο
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε 2 κουτ.σ. ελαιόλαδο και ρίχνουμε την τριμμένη ντομάτα ανακατεύοντας μέχρι να σωθούν τα περίσσια της υγρά.
- Έπειτα σοτάρουμε μαζί με τη ντομάτα την πάριζα.
- Χτυπάμε λίγο το αυγό ξεχωριστά και περιχύνουμε τα υλικά του τηγανιού.
- Αλατίζουμε ελαφρά και πασπαλίζουμε λίγο απ' το μείγμα μυρωδικών. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί σε μέτρια φωτιά και σερβίρουμε ζεστά με τριμμένο γκούντα από πάνω!!!!!
Tinos E-Magazine
Όλη η Τήνος σε ένα κλικ