.

Για τις μέρες που απλά δεν ξέρεις να φας....! Έτοιμο σε 5' λεπτά ΜΟΝΟ!!! Νόστιμη, εύκολη και μοντέρνα εκδοχή του καγιανά!!!!


Υλικά
  • 1 μεγάλο αυγό 
  • 1 μικρή ντομάτα τριμμένη
  • 1 πολύ μικρό κρεμμυδάκι τριμμένο
  • 2 φέτες πάριζα ψιλοκομμένες
  • γκούντα τριμμένο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο μείγμα μυρωδικών (θυμάρι, δενδρολίβανο κλπ)
  • ελαιόλαδο

 Διαδικασία
  1. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε 2 κουτ.σ. ελαιόλαδο και ρίχνουμε την τριμμένη ντομάτα ανακατεύοντας μέχρι να σωθούν τα περίσσια της υγρά.
  2. Έπειτα σοτάρουμε μαζί με τη ντομάτα την πάριζα.
  3. Χτυπάμε λίγο το αυγό ξεχωριστά και περιχύνουμε τα υλικά του τηγανιού.
  4. Αλατίζουμε ελαφρά και πασπαλίζουμε λίγο απ' το μείγμα μυρωδικών. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί σε μέτρια φωτιά και σερβίρουμε ζεστά με τριμμένο γκούντα από πάνω!!!!!
Καλή σας όρεξη!!!!!

    Tinos E-Magazine
Όλη η Τήνος σε ένα κλικ 
 
Top