ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ FORMULA 1 ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ!!!
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΦΟΥ Ο κ. ΤΖΑΝΗΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ;;;

Η Πάτρα φαίνεται πως είναι έτοιμη να φορέσει το κοσμοπολίτικο κουστούμι της αφού πήρε το πράσινο φως για την κατασκευή πίστας αγώνων Φόρμουλα 1. Η υπουργική απόφαση λήφθηκε για την ένταξη της επένδυσης στον αναπτυξιακό νόμο και πλέον αυτό που μένει για να ακουστούν οι κινητήρες των Φεράρι και Μακλάρεν, είναι η έγκριση από τη Βουλή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Νέων η επένδυση θα φτάσει τα 94,6 εκατομμύρια ευρώ και η υλοποίησή της θα φέρει 497 νέες θέσεις εργασίας, σύμφωνα με το σχέδιο που έχει καταθέσει η εταιρεία Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας ΑΕ. Η πίστα αγώνων πρόκειται να κατασκευαστεί στην τοποθεσία Ρέντες του δημοτικού διαμερίσματος Χαλανδρίτσας του Δήμου Φαρών και το έργο θα ολοκληρωθεί σε 36 μήνες στον Νομό Αχαΐας.

Στη μελέτη προβλέπεται η δημιουργία πίστας αγώνων διεθνών προδιαγραφών όπου θα μπορούν να γίνουν αγώνες F1, αγώνες μοτοσικλέτας κ.ά.. Πάντως οι επενδυτές έχουν υπολογίσει καλού κακού τα έσοδα που θα κάνουν το έργο βιώσιμο ακόμα και στην περίπτωση που δεν καταφέρουν να πάρουν τη διοργάνωση Γκραν Πρι της Φόρμουλα 1.

iefimerida
 
Top