Είναι γεγονός ότι την ώρα που ο Δήμαρχος Λουκάς  Τζανής και η διοίκηση του Δήμου αγωνίζονται  σκληρά απέναντι στην πολιτική της τρόικας  και των συνοδοιπόρων της όπως ο μνημονιακός κος Ζούπης )η οποία κατά γενική ομολογία των Δήμαρχου όλης της Ελλάδας  ΔΥΑΛΥΕΙ τους Δήμους  και την Τοπική Αυτοδιοίκηση ………
Την ώρα που ο Δήμαρχος νοικοκυρευει με ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ  το οικονομικό  ΧΑΟΣ  που περιέλαβε από τις ΑΤΑΣΘΑΛΕΙΕΣ  και τις ΣΠΑΤΑΛΕΣ των προηγουμένων διοικήσεων (Ξεχνάει ο κ. Ζούπης ποιος έφερε την κοινωφελή επειχήρηση σ΄αυτό το χάλι ????Ξεχνάει τις βεγγαλικές γιορτές ,τις πυροτεχνικές φιέστες των 650.000 ευρώ ή των 250.000 ευρώ αντιστοιχα που πληρώνει σήμερινή διοίκηση της ΔΗΚΕΠΑ.
Ξεχνάει τις πλαστογραφημένες αποδείξεις ????
Ξεχνάει τα τιμολόγια με τα 10.000 τυροπιτάκια .
Ξεχνάει τα <<έργα και τις ημέρες του >>.
Την ώρα που ο έλεγχος από το γενικό λογιστήριο του κράτους ΕΠΙΒΡΑΥΕΣΕ ΤΟΝ Δημο Κερατσινίου –Δραπετσώνας για την ΟΡΓΑΝΩΣΗ και την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ του.
Αυτή την ώρα επέλεξε ο κος Ζούπης (Αλήθεια, συμφωνεί η «Αναγέννηση»;) να «καταγγείλει» τις δήθεν απειλές του Δημάρχου σε εργαζόμενους του Δήμου. Είναι γεγονός ότι  «κάποιοι» εκτελούν τα μικρά παραταξιακά τους καθήκοντα, αντί να αγωνίζονται για να λυθεί το πρόβλημα των εργαζομένων. Αυτά τα γεγονότα έχει καταγγείλει πάρα πολλές φορές τόσο ο Δήμαρχος όσο και η Διοίκησή μας, κάτι το οποίο επανέλαβε ο Δήμαρχος και στην τελευταία συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους και τ0ο Σωματείο.
Κάποιοι για μια ακόμα φορά ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΠΑΝΙΚΟ στους εργαζόμενους ΑΜΕΑ ότι δήθεν ΕΧΑΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ τη δουλειά τους, τη στιγμή που ο Δήμαρχος ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕ (και έτσι αποδείχθηκε η αλήθεια) για το αντίθετο.
-          ΚΑΛΟΥΜΕ το Σωματείο των εργαζομένων να ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ στον κο Ζούπη την ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του και να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ την ΠΡΑΚΤΙΚΗ του.
-          ΚΑΛΟΥΜΕ τα μέλη και τους δημοτικούς συμβούλους της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ να ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝ τον «επικεφαλή» τους (το έχουν κάνει άλλωστε κατ’ επανάληψη στο Δημοτικό Συμβούλιο και να ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ αυτή την κρίσιμη στιγμή για το Δήμο και τους Δημότες.
Η ιστορία της Ελλάδας είναι γεμάτη από ΕΦΙΑΛΤΕΣ. Αυτή την ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ»
 
Top