Κάποιο παιχνιδάκι παίζεται με τους φαρμακοποιούς!!!!!!!!!!!!!
 Είναι ακατανόητο για μένα  Τα φαρμακεία του  Πειραιά  να δίνουν  φάρμακα και της Αθήνας να μη δίνουν.

Συγχαρητήρια  στους  φαρμακοποιούς  του Πειραιά , αν και  δεν γνωρίζουμε την κομματική ταυτότητα του προεδρείου τους, για τη γενναία απόφαση  να συνεχίσουν να δίνουν φάρμακα παρά τα οικονομικά προβλήματα  που αντιμετωπίζουν.. Ίσως σκέπτονται λίγο πιο ανθρώπινα ,σκέπτονται τον άνθρωπο που σήμερα λόγω της οικονομικής κρίσης βρίσκεται ένα βήμα πριν την εξαθλίωση, και δεν θέλουν να του στερήσουν ένα πολύ βασικό του αγαθό  που αφορά την υγεία του , το φάρμακο.
 Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τους φαρμακοποιούς της Αθήνας, παρ’ ότι ο πρόεδρος τους κ. ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ  και ο αντιπρόεδρος ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ π. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ) είναι ενεργά κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, δεν δείχνουν  την απαιτούμενη ευαισθησία , να εξυπηρετήσουν τους εξαθλιωμένους συνανθρώπους μας.

Έτσι  συνάνθρωποι  μας  ακόμη και με  υψηλές γι’ αυτούς θερμοκρασίες  , μπορούν δεν μπορούν,  για να βρουν έστω και τα απαραίτητα φάρμακά, αυτά που έχουν άμεση ανάγκη, αναγκάζονται να πάνε Πειραιά , ταλαιπωρούνται όλη μέρα και τελικά μπορεί να μη τα βρουν.

Κύριε Πρωθυπουργέ,
Μήπως  τα συγκεκριμένα στελέχη ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ και ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ που είναι ενεργά μέλη της Νέας  Δημοκρατίας μέσω του ευαίσθητου αυτού  τομέα, προσπαθούν να πιέσουν την Κυβέρνηση  για προσωπικό τους όφελος; Μήπως διεκδικούν κάποια θεσούλα  για τον εαυτό τους ή για κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο ;
Εκείνος ο πρόεδρος ο ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ.... έχει ξεπεράσει   και τον  πρώην υπουργό υγείας...τον αποτυχημένο ΛΟΒΕΡΔΟ στις "παραιτήσεις"! 
Κάθε φορά που βγαίνει σε κανάλι, υποβάλει και μία παραίτηση.
Όσο για τον Αντιπρόεδρο τον ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ....  είναι εκτός τόπου και χρόνου και νοιάζεται μόνο για την προσωπική του προβολή στις κάμερες και όχι για τον πολύπαθο κοσμάκη που ταλαιπωρείται από τα καμώματα του...  
Απορώ πως είναι δυνατόν να έχουν τέτοιους απίθανους τύπους ως εκπρόσωπους οι φαρμακοποιοί..
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
Top