Εννιά ράμματα και 20 μέρες έξω ο Μάρκο!
Ξινό του βγήκε του Μάρκο Πάντελιτς το ματς Κυπέλλου με τον Θρασύβουλο, καθώς ο Σέρβος επιθετικός του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο 59ο λεπτό του ματς κι αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκη.
Στον πρώτο σκόρερ του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν με 13 γκολ, τοποθετήθηκαν εννιά ράμματα στο αριστερό γόνατο κι αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες.
Κι αυτό γιατί τα ράμματα θα τα αφαιρέσει έπειτα από 15 μέρες και λόγω του ευαίσθητου σημείου θα πρέπει να παραμείνει άλλη μια βδομάδα εκτός για να «θρέψει» το τραύμα.
Ο Πάντελιτς ήταν ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου στο 3-0 επί του Θρασύβουλου, καθώς σκόραρε δυο φορές (10′, 56′) όμως στην φάση του 59′ το ματς τελείωσε πρόωρα γι αυτόν.
Ο αρχηγός του Θρασύβουλου, Νίκος Βασιλείου μάρκαρε από πίσω τον Σέρβο διεθνή επιθετικό, ο οποίος προσγειώθηκε άτσαλα στο χορτάρι κι έσκισε το αριστερό του γόνατο.
Απαντες πάγωσαν όταν είδαν τον Πάντελιτς να σφαδάζει από τον πόνο, φοβούμενοι κάποια ρήξη, ωστόσο, την γλίτωσε με το θλαστικό τραύμα.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο αρχηγός της ομάδας της Φυλής τήρησε το fair play, καθώς μετά το φινάλε του αγώνα κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και ζήτησε συγγνώμη από τον Σέρβο φορ.
ΠΗΓΗ: sentragoal.gr
 
Top