H UEFA αποφάσισε να αποκλείσει τον...

Ολυμπιακό Βόλου από το Europa League, καθώς θεωρεί επαρκή τα στοιχεία με τα οποία η ομάδα του Βόλου υποβιβάστηκε από την ΕΠΟ.

Ύποπτα παιχνίδια στην Ευρωπαίκή Ομοσπονδία για να δώσουν την πρόκριση στην Παρί Σεντ Ζερμέν, χωρίς αγώνα!!!



Ακόμα και αν δικαιωθεί ο Βόλος στην επιτροπή εφέσεων μπορεί να μην συνεχίσει την αήττητη πορεία του στην Ευρώπη. Αναφορά από γαλλική ιστοσελίδα στην ομάδα του Βόλου που δεν έχει ακόμα ηττηθεί και φυσικά στο γεγονός ότι ο συμπατριώτης τους Τζιμπρίλ Σισέ δεν μπόρεσε να νικήσει με τα χρώματα του Παναθηναϊκού την ομάδα του... Μπέου!!!


Το ύποπτο παρασκήνιο της UEFA
Ποιος είναι ο λόγος της «πρεμούρας» της UEFA και προαποφάσισε, πριν ακόμη εκδικάσει αύριο την υπόθεση στην πειθαρχική της επιτροπή; Την Τετάρτη στις 4 το απόγευμα συνεδριάζει η πειθαρχική επιτροπή της UEFA, εκεί θα βρίσκονται ο δικηγόρος του Ολυμπιακού Βόλου από δικηγορικό γραφείο της Ελβετίας το οποίο εξειδικεύεται σε αθλητικές υποθέσεις και θα υποστηρίξει τις θέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Αν η απόφαση είναι καταδικαστική τότε ο Ολυμπιακός θα υποβάλλει έφεση

Πάντως κάποιο "παιχνίδι" παίζεται με την Παρί Σεν Ζερμέν και θέλουν να την οδηγήσουν χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση. Δεν εξηγείται αλλιώς. Ο Αχιλλέας Μπέος είπε ότι η 
UEFA ίσως να έβγαλε απόφαση από την γνωμοδότηση δικηγορικού γραφείου της Αθήνας η οποία υποστηρίζει ότι η πρωτόδικη απόφαση της Super League μπορεί να είναι προσωρινά εκτελεστή, όμως απέκρυψε ότι υπάρχει έφεση, η οποία συζητήθηκε και η απόφαση αναμένεται την Πέμπτη. 


Ο δικηγόρος του Ολυμπιακού στην έδρα της UEFA θα ζητήσει να αναβάλλει προσωρινά τη συνεδρίασή της και να βγει η απόφαση από την ΕΠΟ, όπως άλλωστε είχε πει και ο Μισέλ Πλατινί όταν ήλθε στην Ελλάδα. 
Ο Αχιλλέας Μπέος επανέλαβε ακόμη μια φορά ότι έχουν γίνει συμφωνίες κάτω από το τραπέζι της ΕΠΟ και πολιτικών παραγόντων και ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να τεκμηριώνει ότι υπήρξε δωροδοκία και σ’ αυτήν εμπλέκεται ο Ολυμπιακός Β. «Η ομάδα του Βόλου έδωσε γροθιά στο κατεστημένο του ελληνικού ποδοσφαίρου» τόνισε ο Αχιλλέας Μπέος και γι’ αυτό τώρα θέλει να τον τιμωρήσει..


«Έχουν, καταστρατηγήσει κάθε έννοια δικαίου. Ποιοι μάρτυρες υποστηρίζουν ότι δωροδοκήθηκαν από τα παιχνίδια που λέει η UEFA ότι ήταν στημένα παιχνίδια. Κανένας. Πώς λοιπόν θα μας δικάσουν;» κατέληξε ο κ.Μπέος.


 Θέλουν να προλάβουν την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ελληνικού ραδιοφωνικού σταθμού Nova Sport fm 94.6, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν θα περιμένει την τελεσίδικη απόφαση στην Ελλάδα και έτσι τον Ολυμπιακό Βόλου θα αντικαταστήσει η Ντιφερντάνζ, ομάδα από το Λουξεμβούργο που οι «ερυθρόλευκοι» απέκλεισαν στον τρίτο προκριματικό γύρο.


Μέχρι την Πέμπτη αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της UEFA ώστε η Παρί Σεν Ζερμέν να γνωρίζει αν η Ντιφερντάνζ θα είναι ο αντίπαλος της και όχι ο Ολυμπιακός Βόλου. Μάλιστα η απόφαση της UEFA δεν πρόκειται να αλλάξει, ακόμη κι αν η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κάνει δεκτή την έφεση ή ενδεχομένως δικαιωθεί ο σύλλογος στη συνέχεια από τα πολιτικά δικαστήρια.


Να θυμίσουμε πως Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου είχε βγάλει ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία έκανε λόγω για διερεύνηση της υπόθεσης από ειδικό επιθεωρητή της UEFA. Φαίνεται ότι τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής για την ομάδα και τον Αχιλλέα Μπέο είναι αρκετά για την UEFA έτσι ώστε να αποβάλει τον Ολυμπιακό Βόλου.   


Πάντως στην ομάδα του Βόλου δεν υπάρχει κάποιο φαξ ακόμα από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, κάτι που ίσως γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.  Το μεσημέρι της Τετάρτης υπάρχει προκαθορισμένο ραντεβού στην Νιόν, έτσι ώστε να δοθούν εξηγήσεις από την πλευρά της ΠΑΕ για το όλο θέμα από τον δικηγόρο της ομάδας. 


Σε προσωρινή διοίκηση πρωτοδικείου αποφασίστηκε από το ΔΣ του Ολυμπιακού Βόλου να οδηγηθεί η ΠΑΕ μέχρι να βρεθεί διάδοχη κατάσταση στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Όπως διαβεβαιώνει η νυν διοίκηση, θα εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα στις τρέχουσες υποθέσεις που την αφορούν στα αθλητικά και ποινικά δικαστήρια.

Αφιέρωμα στον Ολυμπιακό Βόλου ξεκίνησε να κάνει μία γαλλική ιστοσελίδα, αλλά κατέληξε να "κράζει" τον Παναθηναϊκό για το γεγονός ότι δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει την ομάδα της Μαγνησίας στην έδρα του.


"Δεν νίκησαν ποτέ στον Βόλο!"

Η sportvox.fr είχε ως σκοπό της να συστήσει τους «ερυθρόλευκους» στο γαλλικό κοινό, λόγω των αναμετρήσεων με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Γιουρόπα Λιγκ, κάνοντας αναφορά στην εξαιρετική πορεία που είχαν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

Και κάπου εκεί θυμήθηκαν τον Παναθηναϊκό, επειδή εκεί αγωνίσθηκε και ο συμπατριώτης τους, Τζιμπρίλ Σισέ. «Η αλήθεια θα φανεί στο χορτάρι και αξιόπιστος μάρτυρας είναι η ομάδα του Τζιμπρίλ Σισέ! Οι παίκτες του Παναθηναϊκού, που έχουν συμμετάσχει σε πολλές ευρωπαϊκές μάχες, δεν έχουν κατορθώσει να νικήσουν αυτήν την ομάδα στον Βόλο», γράφουν χαρακτηριστικά.

Πάντως, οι Γάλλοι επισημαίνουν πως το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου παραμένει αβέβαιο, καθώς περιμένουν την απόφαση για το αν θα υποβιβαστούν στην Football League και γι' αυτό χρίζουν φαβορί την Παρί.


Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
«Συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως το Δ. Σ. της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και αποφασίστηκε όπως δρομολογηθούν όλες οι εξελίξεις με γνώμονα το καλό του Ολυμπιακού Βόλου.

Όπως αποφασίστηκε, θα οδηγηθούμε σε Προσωρινή Διοίκηση Πρωτοδικείου ώστε να υπάρξει διάδοχος κατάσταση αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος σε εύλογο χρονικό διάστημα, αφού ήδη ο κ. Μπέος και οι επιχειρηματίες που εκπροσωπεί παρέδωσαν το 67,5% των μετοχών με συμβολαιογραφική πράξη σε γνωστό δικηγόρο της πόλης ως θεματοφύλακα, ώστε η μεταβίβαση να γίνει το συντομότερο δυνατόν, αν και εφόσον βρεθούν οι κατάλληλοι επιχειρηματίες.

Μέχρι να συμβεί αυτό, το σημερινό Δ.Σ. θα υπηρετεί τα συμφέροντα του Ολυμπιακού Βόλου και θα εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα στα εν εξελίξει αθλητικά και ποινικά δικαστήρια.  Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές θέλουμε όλο τον κόσμο του Βόλου δίπλα μας»
 
Top