Το δικό μας.

Αρκεί να μην έχουμε καλεσμένους από την μεριά της Ελευσίνας και του Χαϊδαρίου.



Ποτέ δεν θα βρουν την πόρτα για να μας επισκεφτούν



Γιατί αν είσαι νομοταγής, και δεν θες να καβαλάς κράσπεδα με το αυτοκίνητο, κατεβάζοντας ταυτόχρονα καντήλια, δεν μπορείς να μπεις στο νεκροταφείο όταν έχεις κατεύθυνση από το Σκαραμαγκά προς τον Πειραιά.
Πρέπει να κάνεις τουλάχιστον 4-5 χιλιόμετρα κατέβα – αναστροφή – ανέβα.



Ο νομάρχης μάλλον ανέθεσε πριν δέκα χρόνια στο ΜΙΤ (εμ – άι - τι) την μελέτη κοπής του κράσπεδου και τοποθέτησης φωτεινού σηματοδότη, και οι ενδιαφερόμενοι δήμαρχοι από τακτ δεν τον ρωτάνε τι έγινε. Όσο για τους πεθαμένους, καρφί δεν τους καίγεται.




Βασικό πρόβλημα είναι η αδυναμία πρόσβασης στο νεκροταφείο από την κατεύθυνση του Ασπρόπυργου, και η δυσκολία αποχώρησης με κατεύθυνση τον Πειραιά.
Γιατί;
Γιατί οι διαχρονικώς άχρηστοι γραφειοκράτες του ΥΠΕΧΩΔΕ, ταμπουρωμένοι πίσω από τον τίτλο "δρόμος ταχείας κυκλοφορίας" αρνούνται να λύσουν το πρόβλημα.
Δεν τους ενοχλεί ότι λίγο πιο πάνω ο "δρόμος ταχείας κυκλοφορίας" διακόπτεται από το φανάρι που μπαίνει στην ΒΙ.Περιοχή.
Το φανάρι που θα εξυπηρετεί χιλιάδες κόσμο τους ενοχλεί.
Κι αν, επειδή είναι "δρόμος ταχείας κυκλοφορίας" πρέπει να κάνουν μια μεγολοεργολαβία που να προβλέπει ανισόπεδη γέφυρα δυο κατευθύνσεων -αυτό σκέφτονται- γιατί δεν την κάνουν να τελειώνουμε.
Τόσα και τόσα λεφτά συνηθίζει να χαρίζει το αμαρτωλό υπουργείο.
Σ' αυτό το χρήσιμο έργο κόλλησε;
Η Λ.Σχιστού, έχει και άλλο μεγάλο πρόβλημα. Όσοι τη χρησιμοποιούν τακτικά και σε ώρες αιχμής τους βγάζει τη ψυχή, στο κόμβο που οι τέσσερεις λωρίδες γίνονται δύο. Αυτό συμβαίνει στην αερογέφυρα που συνδέει τη Σχιστού με την Εθνική Αθηνών-Κορίνθου. Το θέμα είναι πως για να δωθεί λύση, ποιοι φορείς/υπουργεία θα πρέπει να πιεστούν και ποιοι είναι αυτοί που θα πιέσουν; Το μποτιλιάρισμα αυτό το υφίστανται οι νταλίκες και προπάντων οι κάτοικοι Κερατσινίου, Δραπετσώνας, Περάματος και Πειραιά που θέλουν να μετακινηθούν προς Δ. Αττική,Πελοπόννησο, Αιτωλοκαρνανία, Ήπειρο και Επτάνησα. Μεγάλη ταλαιπωρία, χιλιάδες εργατοώρες χαμένες. Και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει πάρα πολλά χρόνια και ιδιαίτερα όταν οι άνθρωποι πάνε η γυρίζουν από τη δουλειά τους. 
Φιλιά στους φίλους μας στα υπουργεία. 
Συνεχίστε όπως έχετε μάθει, δεν τρέχει τίποτα.
http://drapetsona-manos.blogspot.com
 
Top