Σύσκεψη εργασίας με τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. στα γραφεία της εταιρείας και με τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της ΤΡΑΜ Α.Ε. , είχε ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας , για την επέκταση του ΜΕΤΡΟ στην Δραπετσώνα και στο Κερατσίνι.
Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Β’ Πειραιά κ. Δημήτρης Λιντζέρης, ο Δήμαρχος Περάματος κ. Παντελής Ζουμπούλης και η Αντιδήμαρχος Θεμάτων Ποιότητας Ζωής και Περιβάλλοντος του δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας.


Επίσης την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο, για θέματα Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας και την Αντιδήμαρχο Θεμάτων Ποιότητας Ζωής και Περιβάλλοντος, επισκέφτηκαν το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. 
Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ της Β΄ Πειραιά κ. Λιντζέρης Δημήτρης.
Αντικείμενο της συνάντησης με το Υπουργείο, αποτέλεσαν τα θέματα Υγείας, Πρόνοιας και Ποιότητας Ζωής και ειδικότερα η ανάγκη για αναβάθμιση όλων των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου μας, καθώς και η ίδρυση πρότυπου βιοκλιματικού βρεφονηπιακού σταθμού στο Κερατσίνι.
Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στην υλοποίηση του σχεδίου για τη δημιουργία Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου, που με ευθύνη της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής έχει βαλτώσει.
 
Top