Τον υποψήφιο της Ν.Δ. Β. Κικίλια ανακοίνωσαν ότι θα στηρίξουν στον β' γύρο των εκλογών για την Περιφέρεια Αττικής, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό του Γ. Δημαρά, Χρ. Κουρούσης, καθώς και οκτώ υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του ψηφοδελτίου του. Από την άλλη πλευρά, ο Μιχ. Νικητάκης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον Πειραιά, με δήλωσή του στηρίζει τον Γ. Σγουρό.

Οι οκτώ που συγκροτούν την οργάνωση ΛΕΥΚΟ (Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Κοινωνικών Ομάδων) και στηρίζουν τον Β. Κικίλια είναι οι: Κ. Ντάλιος, Μ. Χρήστου, Δ. Παύλου, Μ. Σιδεροπούλου, Π. Καραζέρη, Γ. Ντάλιος, Α.Μ. Τερέζα και Μ. Βασιλείου.

Όσον αφορά στον Χρ. Κουρούση, ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ δήλωσε (ρ/σ "Βήμα") πως "εγώ θα ψηφίσω και θα ψηφίσω κατά συνείδηση. Σας είπα ότι ανήκω σε συγκεκριμένο πολιτικό φορέα, τον οποίο δεν απαρνήθηκα με τη συμμετοχή μου στο συνδυασμό του Γιάννη Δημαρά. Η συνείδησή μου θα κινηθεί στο πλαίσιο του φορέα που ανήκω".

Ο Μιχ. Νικητάκης από την άλλη πλευρά, ανέφερε πως "λόγω της κρισιμότητας των εκλογών της επόμενης Κυριακής για την περιφέρεια Αττικής στηρίζω τον υποψήφιο Γ. Σγουρό, αξιολογώντας θετικά την εμπειρία, τη γνώση και τη συνολική πορεία του στην αυτοδιοίκηση".
http://www.avgi.gr
 
Top