Ξεκίνημα προετοιμασίας και για τους πρωταθλητές Νέους Ευγενείας, που από ότι έχει φάνει μέχρι στιγμής στο μεταγραφικό παζάρι έχουν σκοπό όχι μόνο να μείνουν στην Α’ Πειραιά, αλλά και να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή!

Από χθες, λοιπόν μπήκαν στα… βάσανα οι ποδοσφαιριστές του πετυχημένου προπονητή Νίκου Μαρωνίτη, που έχει σκοπό να συνεχίσει τη καλή και οργανωμένη δουλειά που γίνεται από πέρυσι στην ομάδα. Με τις στέρεες βάσεις της επιτυχημένης περσινής πορείας να παραμένουν οι ίδιες, τόσο του βασικού κορμού της ομάδας, όσο και με την άριστη σε θέματα οργάνωσης και όχι μόνο διοίκηση του συλλόγου, με την μόνη αλλαγή να είναι αυτή , της θέσης του προέδρου της ομάδας, της οποίας τις τύχες ανέλαβε ο επιχειρηματίας Νίκος Καραπάνος που θέλει να συνεχίσει την ανοδική πορεία των «πρασίνων».

Αφού ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας ώστε οι ποδοσφαιριστές να αποκτήσουν καλύτερη φυσική κατάσταση, στη συνέχεια η ομάδα του Νίκου Μαρωνίτη θα ξεκινήσει τα φιλικά παιχνίδια ώστε να μονταριστεί καλύτερα και να «δεθούν» οι παίκτες μεταξύ τους μέσα από τους αγώνες.

sportactive.gr

 
Top