Τέλος οι διακοπές, ώρα για σκληρή προετοιμασία… Σε ρυθμούς προετοιμασίας , λοιπόν κινείται η Ολυμπιάδα, που από ότι φαίνεται έχει σκοπό τη νέα αγωνιστική περίοδο να συνεχίσει την ανοδική της πορεία.

Λίγες μέρες, πριν αναχωρήσει η «ερυθρόλευκη ομάδα της Αμφιάλης» για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Λουτράκι, όπου θα παραμείνει για εφτά ημέρες, πραγματοποίησε τη πρώτη της συγκέντρωση ποδοσφαιριστών και τεχνικού τιμ στα γραφεία του συλλόγου όπου τους μοιράστηκε αθλητικό υλικό. Στη συνέχεια, 19:45, πήγανε στις Σιταποθήκες, όπου ξεκίνησαν την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του πετυχημένου προπονητή Δημήτρη Βουτσινά που συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στον πάγκο της ομάδας και του νέου γυμναστή Θεόδωρο Βρούβα.


Μπορεί ο ποδοσφαιρικός Πειραιάς, να «μιλάει» για την εντυπωσιακή ενίσχυση της Ολυμπιάδας και ότι μπορεί να «χτυπήσει» ακόμη και το πρωτάθλημα στον έναν από τους δύο ομίλους της Α’ Πειραιά, αλλά από ότι φάνηκε και από τις δηλώσεις των υπευθύνων του συλλόγου προτιμούν να κρατάνε χαμηλούς τόνους και να «μιλήσουν» μέσα στο γήπεδο.

sportactive.gr

 
Top