ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ!

ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ!!

ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΛΑΛΟΣ : "ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ"


Μόλις δυο μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές του Νοέμβριου, η δημοτική αρχή του Φώτη Μελά προσπαθεί με ψηφοθηρικές προσλήψεις να βολέψει ξανά τους ημετέρους...
Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ συγκάλεσε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη 25/08/20010, με αποκλειστικό θέμα την πρόσληψη 18 συμβασιούχων πεντάμηνης διάρκειας για την συντήρηση των σχολικών κτιρίων ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς...
Το συμβούλιο όμως αναβληθεί λόγω μη απαρτίας.... επειδή η αντιπολίτευση δεν προσήλθε καταδικάζοντας ταυτόχρονα αυτές τις πρακτικές..
'Ομως την Δευτέρα 30/08/2008, ο δήμαρχος ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ συγκάλεσε εκ νέου έκτακτο συμβούλιο με αποκλειστικό θέμα την πρόσληψη των18 συμβασιούχων πεντάμηνης διάρκειας και κατόρθωσε παρά και την σημερινή αποχή της αντιπολίτευσης να έχει απαρτία και να υπερψηφίσει τις προεκλογικές αυτές προσλήψεις...
Σύσσωμη η αντιπολίτευση καταδικάζει αυτές τις ψηφοθηρικές προσλήψεις του Φώτη Μελά, ο οποίος μετά από τον διορισμό των συγγενών του σε διευθυντικές θέσεις στον δήμο και την κατακραυγή του Κερατσινιώτικου Λαού, επιστρέφει αμετανόητος...
Ο δημοτικός σύμβουλός της Αντιπολίτευσης και π. Βουλευτής Β΄ Πειραιά κ. Κανέλλος Λάλος που διεκδικεί να είναι υποψήφιος δήμαρχος ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ με την πολιτική στήριξη του ΠΑΣΟΚ, καταδικάζει τις προσλήψεις αυτές ως ψηφοθηρικές και προσχηματικές.
Συγκεκριμένα ο κ. Λάλος καταγγέλει ότι:

"Είναι προφανές ότι αυτές οι προσλήψεις δεν έχουν στόχο την συντήρηση των σχολικών εγκαταστάσεων αλλά το βόλεμα των ημέτερων της δημοτικής αρχής και την ψηφοθηρία.
Και αυτό προκύπτει από το ότι γίνονται μόλις μερικές ημέρες πριν την έναρξη της σχολικής περιόδου και έως ότου να ολοκληρωθούν και να προσληφθούν τα 18 άτομα , η σχολική χρονιά θα έχει ξεκινήσει χωρίς την "συντήρηση" που επικαλείται η δημοτική αρχή του Φώτη Μελά.
Επιπροσθέτως ο κ. Μελάς πρέπει να απολογηθεί ενώπιον των πολιτών του Κερατσινίου και να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους ενώ λαμβάνει ετησίως επιχορήγηση ύψους 250.000 ΕΥΡΩ, από το υπουργείο Εσωτερικών για την συντήρηση των σχολικών εγκαταστάσεων, δεν έχει προβεί σε καμία συντήρηση των εγκαταστάσεων αυτών.
Αντί αυτού έρχεται μόλις δυο μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές και εμπαίζει τους πολίτες με ψηφοθηρικές και προσχηματικές προσλήψεις".




 
Top