ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΣΑΛΚΕ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ

Στο πρόσωπο του Έβαλντ Λίνεν, ο Ολυμπιακός βρήκε το νέο του προπονητή και πλέον φουλάρει για τη μεταγραφική του ενίσχυση. Ο μεγάλος στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι ο Φραν Γέστε και παρότι η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, στο λιμάνι είναι...



...αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα, προκειμένου να τον αποκτήσουν.

Ο Ολυμπιακός διατηρεί ανοικτή γραμμή με τη πλευρά του παίκτη, προσπαθώντας να βρεθεί η «χρυσή τομή» στο οικονομικό. Ο Γέστε έχει μείνει ελεύθερος από την Μπιλμπάο και λέγεται πως οι απαιτήσεις του ξεπερνούν το 1,7 εκ. ευρώ.

Οι Πειραιώτες δεν μπορούν να προσφέρουν τόσα χρήματα ωστόσο, κοιτάνε μέσα από κάποια μπόνους να ικανοποιήσουν την επιθυμία του 30χρονου μέσου, ο οποίος στη παρούσα φάση δείχνει να είναι ο πρώτος στόχος.

Μιραλάς και Ντεζάγκα

Από εκεί και πέρα, ανοικτές παραμένουν οι υποθέσεις των Μιραλάς και Ντεζάγκα και φαίνεται πως το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μες τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Από την ΠΑΕ τόνιζαν την Τετάρτη πως δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη και περιμένουν τις απαντήσεις των δύο παικτών.

Αναφορικά με τον Ντιγκάρ της Μίντλεσμπρο ξεκαθαρίστηκε πως δεν απασχολεί τους «ερυθρόλευκους».

Αντώνης και Μέγερι

Η Τρίτη είναι η κρίσιμη μέρα αναφορικά με το μέλλον του Αντώνη Νικοπολίδη, καθώς θα ανακοινώσει την απόφασή του.

Λέγεται πως δεν αποκλείεται να ανατραπούν τα δεδομένα και τελικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού να συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο.

Αναφορικά με τον 20χρονο Ούγγρο, Μέγερι υπήρξε συνάντηση με τον εκπρόσωπο του και είναι στο χέρι των «ερυθρολεύκων» να ενεργοποιήσουν τη συμφωνία, κάτι που αναμένεται να συμβεί έως την Τετάρτη.

Τελειώνει του Κυριακού

Τέλος στο ζήτημα της μεταγραφής του Κυριάκου Παπαδόπουλου στη Σάλκε, από την ΠΑΕ ανέφεραν πως συνεχίζονται οι επαφές.

Την ίδια στιγμή, οι πληροφορίες λένε πως η υπόθεση προχωράει και πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως οι δύο πλευρές θα φτάσουν στη συμφωνία, με τον Ολυμπιακό να βάζει στο ταμείο του ένα ποσό κοντά στα 2 εκ. ευρώ.

http://www.sportdog.gr

 
Top