Εκνευρισμένος ο πρόεδρος της Βουλής ...



Μια φιλική ενημέρωση ήρθε να κάνει ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών, και, στο τέλος, απ’ τον εκνευρισμό του (οι καιροί, βέβαια, είναι δύσκολοι) μόνο ότι «για όλα φταίνε οι δημοσιογράφοι» δεν μας είπε!

Ο κύριος Πετσάλνικος έδειξε να «θυμώνει» με την ερώτηση δημοσιογράφου, που θέλησε να μάθει αν το κλιμάκιο της Τρόικας ενδέχεται να έρθει και στη Βουλή, για να κάνει έλεγχο στο οικονομικό πακέτο του ετήσιου προϋπολογισμού του Κοινοβουλίου.

«Εμείς έχουμε δικό μας προϋπολογισμό και κάθε χρόνο δείχνουμε το καλό παράδειγμα, αφού πρώτοι εμείς περικόψαμε τις δαπάνες και αποφασίσαμε μείωση της βουλευτικής αποζημίωσης» επεσήμανε, σε έντονο τόνο, ο Φίλιππος Πετσάλνικος.

Ο πρόεδρος της Βουλής δεν σταμάτησε εδώ, αλλά μας συνέστησε, μάλιστα, να είμαστε σοβαροί!

«Προχθές ήρθε ένας ξανθός, ψηλός, με κοντά μαλλιά και όλοι αρχίσατε να γράφετε βλακείες για τους απεσταλμένους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου» μας είπε ο κύριος Πετσάλνικος, φεύγοντας από την αίθουσα ελαφρώς «αρπαγμένος».

Συγγνώμη, πρόεδρε για την ερώτηση, αλλά εκείνοι οι τρεις που ήρθαν στα γραφεία του ΛΑΟΣ, τι ακριβώς ήταν; Απεσταλμένοι της Μαρίας της Πενταγιώτισσας;

Και εκείνο το σοβαρό που είπε ο υπουργός Επικρατείας, ότι «τίποτα πια δεν μπορούμε να υποσχεθούμε ή τίποτα δεν μπορούμε να εγγυηθούμε» ήταν παρερμηνεία των «ασόβαρων» δημοσιογράφων;

Οι άνθρωποι της ενημέρωσης έλεγαν, κύριε πρόεδρε, ότι «λεφτά υπάρχουν»;

Ή μήπως οι μη σοβαροί δημοσιογράφοι είπαν και ξαναείπαν ότι το μόνο που θέλουμε είναι «στήριξη και όχι οικονομική βοήθεια»;

Είπαμε, όμως, ότι κόψατε 800 ευρώ από τον μισθό σας. Τόσα κόψατε, τόσα είπαμε! Και λέμε ότι σας έμειναν και 5.200 ευρώ. Ας μας πείτε κι εσείς, τουλάχιστον, με τη σοβαρότητα που σας διακρίνει, πόσο μας κοστίζει το κτίριο της Λ. Αμαλίας, στο οποίο μέσα στεγάζονται τρεις και ο κούκος! Αυτό έγινε επί Σιούφα, βέβαια, δεν το αμφισβητούμε, αλλά τα μηνιάτικα συνεχίζουν να τρέχουν και επί δικών σας ημερών.

Ή είναι και αυτή η είδηση μη σοβαρή;

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=129943&cid=7
 
Top