"Σας παραθέτω αυτούσιο το ρεπορτάζ στις 8 Απριλίου από site που καταγράφει οικονομικά θέματα...
Γ. Παπακωνσταντίνου: Δεν θα υπάρξει ανάγκη για νέα μέτρα (8/4/2010)
Την πεποίθηση ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν θα προβεί στη λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση των δημοσιονομικών προβλημάτων της χώρας, καθώς επαρκούν τα ήδη ληφθέντα, επανέλαβε ο υπουργός Οικονομικών, κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο...


ειδήσεων του Ant1 το βράδυ της Τετάρτης, τοποθέτηση στην οποία είχε προχωρήσει ήδη από το μεσημέρι της ίδιας μέρα, μετά τη λήξη της συνάντησής του με τα κλιμάκια του ΔΝΤ που βρίσκονται στη χώρα.
«Τα μέτρα τα οποία πήραμε - που είναι σαφές ότι είναι δύσκολα και πλήττουν τους πολίτες - ήταν απολύτως αναγκαία και εξακολουθούν να είναι απολύτως αναγκαία. Δεν θα υπάρξει ανάγκη για νέα μέτρα, εφόσον υλοποιήσουμε σωστά το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης. Κι αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε» επισήμανε ο υπουργός και πρόσθεσε «Πάρθηκε μία απόφαση στις 25 Μαρτίου, στις Βρυξέλλες, η οποία ήταν σημαντική και για την Ευρώπη και για την Ελλάδα. Από εκεί και πέρα, από την πρώτη στιγμή, ακούσατε και τον Πρωθυπουργό και εμένα να λέμε ότι δεν περιμένουμε μία μαγική, γρήγορη αποκλιμάκωση των spreads. Θα περάσει κάποιος χρόνος, διότι βλέπουμε ότι υπάρχει ακόμη καχυποψία γύρω από τη χώρα».
**Πήγαινε σπίτι σου γιωργάκη και πες και στον γιωργάκη που σε έκανε υπουργό Οικονομικών ότι με λάθος λαό τα έβαλε..!"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

 
Top