Antony Petsas
Διάβασα την ανασκόπηση του @PrimeministerGR και συνειδητοποίησα ότι ξέχασε τα πιό σημαντικά νέα της εβδομάδας.
 Ας τον βοηθήσω: 
- Η Αθήνα πλημμύρισε και 2 πολίτες έχασαν τη ζωή τους. 
- Αποκαλύφθηκε 1 ακόμη "βολικός" νόμος για υπουργό που ψηφίστηκε just in time.
 - Ο υπεύθυνος για τα βίντεο στα Τέμπη ομολόγησε ανερυθρίαστα ότι τα διέγραψαν στις 2 ημέρες από το έγκλημα, γιατί έκριναν από μόνοι τους ότι ήταν "σκουπίδια". 
- 1 εφημερίδα εξυμνούσε την παρουσία του Κούλη στο Νταβός... ενώ δεν πήγε ποτέ. 
- Οι αγρότες πήραν 1 κουλούρι ο καθένας κι έλυσαν τα μπλόκα, ενώ οι ΝΔευρωβουλευτές ψήφισαν όλοι ΚΑΤΑ της παραπομπής της Mercosur στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.
 - Οι ΟΠΕΚΕΠΕδες συνεχίζουν να μασαμπουκώνουν και κάθε μέρα οι αγρότες κάνουν νέες καταγγελίες για νέες ψευδοδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα. 
- Έχει ξεσπάσει 1 (ακόμη) αδιανόητο σκάνδαλο, που υπάλληλοι κατέστρεφαν μετρητές ρεύματος και κατέγραφαν τους συμπολίτες μας ως ρευματοκλέφτες με εξοντωτικά πρόστιμα 1000αδων €. 
-Ο Μητσοτάκαρος τους έγραψε όλους κι έφυγε Καλάβρυτα για ΣΚΙ κι έκανε και διαφημιστικό καφετέριας! ΖΩΑΡΑ!
 Κι επειδή πολλοί βαριέστε να τα διαβάζετε, όλα σε 1 εικόνα... ο κόσμος πνίγεται κι ο τουρίστας ΣΚΙζεται.
 
Top