Μέσα από αυτή τη διαδικασία, επιλέγονται οι πιο κατάλληλοι επαγγελματίες, με βάση αντικειμενικά κριτήρια όπως τα ακαδημαϊκά εφόδια, η διδακτική και επαγγελματική εμπειρία, η παιδαγωγική κατάρτιση και η ερευνητική τους δραστηριότητα.
Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζεται υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης για τους σπουδαστές, ενώ ταυτόχρονα παρέχεται στους ίδιους τους εκπαιδευτικούς ένα σαφές και διαφανές πλαίσιο επαγγελματικής ανέλιξης. Η μοριοδότηση δίνει τη δυνατότητα στους υποψήφιους να εντοπίζουν πεδία βελτίωσης – όπως η απόκτηση νέων τίτλων σπουδών ή η συμμετοχή σε επιμορφωτικά προγράμματα – και να ενισχύουν συστηματικά τα προσόντα τους.
Για να λάβετε την μέγιστη μοριοδότηση και να εργαστείτε ως εκπαιδευτής/τρια ενηλίκων σε ΣΑΕΚ (Πρώην ΔΙΕΚ) σας προτείνουμε να:
Παρακολουθήσετε 800 ώρες στο γνωστικό σας αντικείμενο σε σεμινάρια που να μπορούν να επαληθευτούν με κάποιον έλεγχο γνησιότητας στην περίπτωση που ζητηθεί από τον φορέα στον οποίο προσκομίζετε τις βεβαιώσεις. Δείτε τους διαθέσιμους τίτλους εδώ. (2 μόρια)
Ενταχθείτε στο μητρώο του ΕΟΠΠΕΠ. Εάν δεν έχετε πιστοποίηση εκπαιδευτικής επάρκειας ενηλίκων, προτείνεται να παρακολουθήσετε σεμινάριο ώστε να οδηγηθείτε στις εξετάσεις πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας ενηλίκων. (5 μόρια)
Απαιτητό προσόν για όλους είναι η πιστοποίηση Αγγλικών. Μπορείτε να αποκτήσετε άμεσα πιστοποίηση Αγγλικών με την Easy Education. Δείτε εδώ τις επιλογές προγραμμάτων από μαθήματα έως και δωρεάν εξετάσεις (3 μόρια)
Ακόμη ένα απαιτητό προσόν είναι το πιστοποιητικό Πληροφορικής. H Πληροφορική εξ αποστάσεως σας παρέχει ΔΩΡΕΑΝ παροχές προετοιμασίας συμμετοχής στις εξετάσεις και εγγύηση επιστροφής χρημάτων (3 μόρια)
Μοριοδότηση για Εκπαιδευτές Ενηλίκων σε ΣΔΕ – Πως θα λάβετε 8 μόρια
Αν θέλετε να εργαστείτε ως εκπαιδευτής ενηλίκων σε ΣΔΕ, προτείνεται να ολοκληρώσετε:
Αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων (800 ώρες) –To σεμινάρια σας δίνει 2 μόρια . Δείτε το εδώ
Εκπαιδευτές Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας (800 ώρες) – Το σεμινάριο σαν δίνει 2 μόρια. Δείτε το εδώ
Πιστοποίηση Αγγλικών – 2 μόρια (άμεσα με την Easy Education, ακόμη και με δωρεάν εξετάσεις). Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει εδώ
Πιστοποιητικό Πληροφορικής – 2 μόρια (εξ αποστάσεως με εγγύηση επιτυχίας)
Με αυτά τα προσόντα, εξασφαλίζετε το μέγιστο αριθμό μορίων για τις σχετικές προκηρύξεις.
Μοριοδότηση για Σχολικούς Συμβούλους & Ψυχολόγους σε ΣΔΕ- Πως θα λάβετε 8 μόρια
Για όσους στοχεύουν να εργαστούν ως σχολικοί σύμβουλοι ή ψυχολόγοι στα ΣΔΕ, απαιτούνται:
Αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων (800 ώρες) – 1 μόριο. Δείτε το εδώ
Εκπαιδευτές ΣΔΕ (800 ώρες) – 1 μόριο. Δείτε το εδώ
Στο γνωστικό σας αντικείμενο:
Σχολική Ψυχολογία (800 ώρες) – 2 μόρια. Δείτε το εδώ , ή
Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού & Mentoring (800 ώρες) – 2 μόρια. Δείτε το εδώ
Πιστοποίηση Αγγλικών – 2 μόρια.
Πιστοποιητικό Πληροφορικής – 2 μόρια
Με αυτόν τον συνδυασμό προγραμμάτων, αποκτάτε σημαντικό προβάδισμα στις προσλήψεις.
Γιατί να επιλέξετε Easy Education για τη μοριοδότηση;
Η Easy Education προσφέρει αναγνωρισμένα εξ αποστάσεως σεμινάρια (400 ή 800 ωρών), με ευέλικτη παρακολούθηση και μέγιστη αξιοπιστία:
Βεβαίωση Επιμόρφωσης από αδειοδοτημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (Υπουργείο Παιδείας).
Συνοδευτικό Europass με ανάλυση ενοτήτων και ECVET μονάδες.
Επιλογή Αριστείας για ενίσχυση του βιογραφικού.
Δωρεάν σεμινάριο 100 ωρών στην Οργάνωση & Σχεδιασμό Διδασκαλίας.
Έκπτωση έως 40% σε έγκαιρες εγγραφές.
Έλεγχο γνησιότητας βεβαιώσεων, ώστε να είστε απόλυτα καλυμμένοι.
Πληροφορίες
easy-education.gr
Η μοριοδότηση αποτελεί βασικό μηχανισμό αξιολόγησης και επιλογής των εκπαιδευτικών που διδάσκουν στα ΣΑΕΚ (πρώην ΔΙΕΚ) και ΣΔΕ.