Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Δελτίο τύπου...

«Η Χαμάς ολοκλήρωσε τις εσωτερικές διαβουλεύσεις με τις παλαιστινιακές παρατάξεις και δυνάμεις σχετικά με την τελευταία πρόταση των μεσολαβητών για τον τερματισμό της επιθετικότητας κατά του λαού μας στη Γάζα και το κίνημα έδωσε την απάντηση στους μεσολαβητές, η οποία ήταν θετική, και είναι έτοιμο με κάθε σοβαρότητα να ξεκινήσει αμέσως έναν γύρο διαπραγματεύσεων σχετικά με τον μηχανισμό εφαρμογής αυτού του πλαισίου»
Επίσημη ιστοσελίδα του Κινήματος της Αντίστασης -"Χαμάς", αλλά απαγορευμένη (φίμωση/λογοκρισία) ΜΟΝΟΝ στην σιωνιστική αποικία "Ελλαδιστάν"

Εκπρόσωποι των άλλων Κινημάτων Αντίστασης Παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ, το μαρξιστικό-λενιστικό Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, ανακοίνωσαν πως η Χαμάς συμβουλεύτηκε μαζί τους σχετικά με τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός και η απάντησή τους ήταν υπεύθυνη: Ενδιαφερόμαστε να προχωρήσουμε προς μια συμφωνία.

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν, μπορούν ν' ακολουθούν... Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram ΕΔΩ
 
Top