Τα ΜΜΕ του Ισραήλ μεταδίδουν οπτικοακουστικό υλικό ενός από τους στρατιώτες που εμπλέκονται στη δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ.
Σύμφωνα με το υλικό, αναφέρεται ότι οι IDF έπληξαν το κτίριο στο οποίο βρισκόταν ο Σινουάρ με πύραυλο και στη συνέχεια έστειλαν ένα drone για να επιβεβαιωθεί ότι είχε σκοτωθεί. Σε αυτό το σημείο, τα στρατεύματα δεν γνώριζαν ότι ο τρομοκράτης που στόχευαν ήταν ο Σινουάρ.
Όταν το drone έφτασε στο εσωτερικό του κατεδαφισμένου κτιρίου, ο Σινουάρ κάλυψε το πρόσωπο του και προσπάθησε να εκτοξεύσει ένα αντικείμενο για να προσπαθήσει να κατεβάσει το drone. Σε αυτό το σημείο, πρόσθετα πυρά κατευθύνθηκαν στον Σινουάρ που τον σκότωσαν, λέει ο στρατιώτης.
Μια εικόνα από το σημείο δείχνει ότι πάνω στον Σινουάρ βρέθηκαν μετρητά, Mentos και ταυτότητες μεταξύ άλλων αντικειμένων.
Σε νεκροτομείο του Τελ-Αβίβ η σορός του Σινουάρ για «πρόσθετες εξετάσεις»
Η σορός του ηγέτη της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ, μεταφέρθηκε  σε νεκροτομείο του Τελ-Αβίβ για «περαιτέρω εξετάσεις» μετά τον θάνατό του από τον στρατό στη Γάζα, ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία.
«Η σορός του ηγέτη της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ, έφτασε πριν από λίγο στο Εθνικό Κέντρο Ιατροδικαστικής, που βρίσκεται στο Τελ-Αβίβ, όπου πρέπει να γίνουν “πρόσθετες εξετάσεις”», σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.
 
Top