Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Ο προφήτης
Αυτό που έκανε ο Μωυσής με τα νερά θα το κάνω με τους Παλαιστίνιους...

Θα τα τεμαχίσω σε δύο... ή ίσως τρία ή τέσσερα... κομμάτια...»*
Το πενάκι του καλλιτέχνη Mario Improta

*«Τα νερά του ποταμού Νείλου μετατράπηκαν σε αίμα, με αποτέλεσμα να ψοφήσουν τα πλάσματα που ζούσαν σε αυτόν και να υπάρχει έλλειψη πόσιμου νερού»
εδ. 7:14-21

Ο βρεφοκτόνος Πολωνός, κάνει συχνές αναφορές στο θεός τους, ως εκπρόσωπος του «εκλεκτού λαού»: «Πρέπει να θυμάστε τι έπαθε ο Αμαλήκ, λέει η Αγία Γραφή μας»!
29 Οκτώβρη 2023: «Θα εξοντώσεις άντρες, γυναίκες, παιδιά και βρέφη, βόδια και πρόβατα, καμήλες και γαϊδούρια»!

Εύστοχος ο "Νέος Θερσίτης" περιγράφει το ναζιστικό κτήνος, που δηλώνει επισήμως τους στόχους του "εβραϊκού κράτους":

[...] Αλήθεια, τώρα…
ΠΩΣ  μπορούν φυσιολογικοί άνθρωποι να συνυπάρξουν με μια τέτοια αντίληψη
ή να συνεννοηθούν με τέτοιους τύπους;
Αυτός είναι ο  ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών Μπεζαλέλ Σμότριχ - όχι κάποιος τυχαίος…
Σε ένα ντοκιμαντέρ του καναλιού Arte, περιέγραψε σαν σκοπό του κράτους του Ισραήλ, την δημιουργία ενός  "εβραϊκού κράτους" που θα περιλαμβάνει εκτός από την Παλαιστίνη, την Ιορδανία, τη Σαουδική Αραβία, την Αίγυπτο, το Ιράκ, τη Συρία και το Λίβανο!
Επέμενε μάλιστα, ότι "είναι γραμμένο στις Γραφές ότι το μέλλον της Ιερουσαλήμ είναι να επεκταθεί μέχρι τη Δαμασκό" κι ότι… όοολα αυτά, περιλαμβάνονται στη Γη της Επαγγελίας που… “υποσχέθηκε ο Θεός” στο… αγαπημένο του κι ανώτερο όλων “έθνος”, τη φυλή του Ισραήλ!
Αλήθεια! Δείτε το… [...]

Στην Ελλάδα, όπου το σύνολο του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος διακηρύσσει με στεντόρεια φωνή πως "Ο αναθεωρητισμός δεν έχει θέση στον σύγχρονο κόσμο μας και δεν πρέπει να γίνεται ανεκτός"... κι έτσι έχει σχηματίσει και ένα ενιαίο "εθνικό" Μέτωπο εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού, τώρα κι ένα νέο Μέτωπο για το "δικαίωμα στην αυτοάμυνα" των σιωναζί!
Δεν παραξενεύει η στάση των σιτιζόμενων στις στοές για λίγη εύνοια, τόσο των πολιτικών της δεξιάς, όσο και του λεγόμενου πασοκ (δεν βρέθηκε ούτε ένας να πει σε κάποιον Μάντζο να πάει να γ@μηθεί αλλού  "Ο σιωνιστικός λόγος Μάντζου (πασοκ)... Όταν ντρέπεται και η ντροπή!")*, αλλά ούτε και της όλης Νατοϊκής αριστεράς, τόσο της "νέας", όσο και της "παλιάς", που παραμένουν με πίστη στο δόγμα Τσίπρα-Κοτζιά.

* Θα ήταν πλεονασμός για τα σημερινά μορμολύκεια του σιωνισμού, να θυμηθούμε τις παρακαταθήκες του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ στο Παλαιστινιακό Όταν μπροστά στην Ελλάδα και τον πρωθυπουργό της υποκλινόταν η παγκόσμια κοινότητα..
Σήμερα, όλοι οφείλουμε να ομολογήσουμε πως μόνον ο Τσίπρας είχε το "θάρρος", το πολιτικό σθένος να ταχθεί ανοικτά υπέρ του σιωνιστικού-ναζιστικού καθεστώτος (τότε που ήσουν υπουργός οικονομίας και ανάπτυξης, μαζί με τον "Μπίμπι" σχεδιάζατε τον νέο ενεργειακό χάρτη Ελλάδας σιωναζί... κύριε Αλέξη Χαρίση της σημερινής Νατοϊκής "νέας αριστεράς"). Ο μεγάλος πολιτικός άνδρας και ηγέτης κύριος Τσίπρας, επισκεπτόμενος τη "νέα πρωτεύουσα", την "πρωτεύουσα Ιερουσαλήμ" των αμερικανοσιωνιστών, πρώτος υπέγραψε να υπογράψει το βιβλίο συγχαρητηρίων...
Κανένας ευρωπαίος ηγέτης δεν τόλμησε αυτό που έκανε ο πολιτικός αριστερός ανήρ Τσίπρας: Ν' αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως «ιστορική πρωτεύουσα» του Ισραήλ! Η σημερινή δεξιά και νέα δεξιά (πασοκ) ωχριούν μπροστά στον τολμηρό και γενναίο πολικό ηγέτη Τσίπρα "Ίδρυμα Τσίπρα"... «οι γύφτοι γίναν δήμαρχοι κι οι κλέφτες καπετάνιοι»!
«Ουστ! φυλακόσκυλά μου, δουλεμπόροι του εαυτού σας,
όπως ταιριάζει σας πλερώνω: φτου και ξαναφτού σας!
»
Κώστας Βάρναλης
, "Επιγράμματα"
Το Χρέος του ελληνισμού στην Χεζμπολάχ... "ξεπληρώθηκε" με προδοσία και αίμα!
Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 ✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ
 
Top