Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη 2024...
Οι Συριακές Ειδικές Δυνάμεις σε ασκήσεις ετοιμότητας για κάθε ενδεχόμενο...

6 Σεπτέμβρη 2024: Η Συρία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ: Να τεθεί τέλος στην παράνομη παρουσία των ΗΠΑ στη Συρία!

Η εφημερίδα "Al-Watan" αναφέρει ότι 250 Ουκρανοί στρατιώτες έφτασαν στην Ιντλίμπ για να εκπαιδεύσουν τους τρομοκράτες της Hay'at Tahrir Al-Sham (HTS) σχετικά με τον τρόπο χρήσης και κατασκευής drones. Επικαλούμενη καλά ενημερωμένη συριακή πηγή, επιβεβαίωσε την άφιξη 250 Ουκρανών στρατιωτικών εμπειρογνωμόνων στην Ιντλίμπ (κατεχόμενη από τουρκικά στρατεύματα, ισλαμικό κράτος, "ελεύθερο συριακό στρατό made in USA" και Κούρδους λακέδες των ιμπεριαλιστών. Οι Κούρδοι, παραδοσιακά πωλούν τους εαυτούς τους στον πλειοδότη ως πόρνες! "Έστω τώρα, κατανοούμε γιατί οι Κούρδοι είναι λακέδες των ιμπεριαλιστών"!), για να εκπαιδεύσουν μαχητές της οργάνωσης Hayat Tahrir al-Sham ("ισλαμικό κράτος" ISIS και Αλ Κάιντα), σχετικά με τον τρόπο κατασκευής drones.
Αυτό επιβεβαιώθηκε από «καλά πληροφορημένη» συριακή πηγή που αποκάλυψε ότι το Κίεβο είχε παραδώσει μια ομάδα drones στους τρομοκράτες του "ισλαμικού κράτους" με αντάλλαγμα μαχητές της τρομοκρατικής οργάνωσης που θα σταλούν στην Ουκρανία για να πολεμήσουν εναντίον της Ρωσίας.
Πηγή της εφημερίδας επισήμανε:
«Υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες ότι ο αριθμός των Ουκρανών στρατιωτικών εμπειρογνωμόνων που έφτασαν στην Ιντλίμπ έφτασε τους 250.
Διανεμήθηκαν σε βιομηχανικά εργαστήρια και σε αρκετές τοποθεσίες στην πόλη Ιντλίμπ και την ύπαιθρο Τζισρ Αλ-Σχουχούρ, για την κατασκευή drones.
Η ουκρανική μυστική υπηρεσία πληροφοριών συνεργάζεται επίσης με Ουιγούρους αυτονομιστές εναντίον της Ρωσίας και του Άσαντ στην Ιντλίμπ.
Ο ουκρανικός στρατός εκπαιδεύει μαχητές που συνδέονται με το Ισλαμικό Κόμμα του Τουρκεστάν υπό τη διοίκηση της Hay'at Tahrir al-Sham (το σημερινό μέτωπο του Μετώπου al-Nusra) και αυξάνει το επίπεδο χρήσης drones και τεχνολογιών και τα αναπτύσσει για να σχετικά με την ικανότητα αύξησης της ταχύτητας πτήσης, τη φωτογρφηση και τη στόχευση.
Περισσότερα από 250 drones στάλθηκαν και μεταφέρθηκαν στο Ιντλίμπ σε παρτίδες υπό την κάλυψη ανταλλακτικών και μέσα σε εμπορικά πολιτικά αγαθά
»


Στο μεταξύ, έχει επιβεβαιωθεί ότι βρίσκεται σε εξέλιξη επικοινωνία/συνεργασία μεταξύ του επικεφαλής της ουκρανικής μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών, Kyrylo Budanov, και του τρομοκράτη αρχηγού της Nusra (θυγατρική της Αλ Κάιντα), γνωστό ως Abu Muhammad al-Julani, για να στείλουν τζιχαντιστές μισθοφόρους στην Ουκρανία, που έχουν εκπαιδευτεί από Αμερικανούς και ισραηλινούς αξιωματούχους κι έχουν αποκτήσει εμπειρία στον πόλεμο της "αραβικής άνοιξης made in USA" εναντίον της Συρίας, ώστε ν' αντιμετωπιστούν οι δυνάμεις του Ρωσικού ιμπεριαλισμού.
17 Σεπτέμβρη 2024: Lawan Pengaruh Rusia, Ratusan Tentara Ukraina Latih Milisi Jihad Suriah Bikin Drone (Αντιστεκόμενοι στη ρωσική επιρροή, εκατοντάδες Ουκρανοί στρατιώτες εκπαιδεύουν τζιχαντιστές πολιτοφύλακες της Συρίας για την κατασκευή drones)

Τι δεν καταλαβαίνουμε; Δεν υπάρχει ζήτημα τρομοκρατίας, αλλά αντιμετώπιση του Ρωσικού ιμπεριαλισμού και του "αιμοσταγούς καθεστώτος Άσαντ"... Το γιατί η δημοσιογραφική πορνεία ενταφιάζει αυτά τα γεγονότα όπως προστάζει ο θείος Σαμ... είναι απόλυτα κατανοητό...

28 Μάη 2024: Νέο εμπάργκο στη Συρία! Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top