ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΖΩΟΣ...Ο ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ... 

Παντελής έλλειψη μέριμνας από τον Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας για την περισυλλογή και περίθαλψη αδέσποτων γατών.

Σε… υποσχέσεις για τη δημιουργία καταφυγίου για τις αδέσποτες γάτες έχει μείνει ο Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας. Μάλιστα, κινδυνεύει με την επιβολή διοικητικών κυρώσεων από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιώς με την στάση του.

Η μέριμνα για την περισυλλογή και περίθαλψη τραυματισμένων και άρρωστων γατών ή ακόμα και νεογέννητων ζώων, σε έναν Δήμο ο οποίος αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με τον πληθυσμό αδέσποτων γατών, καλύπτεται σε μεγάλο βαθμό από τη συνδρομή εθελοντών οι οποίοι μάλιστα χρησιμοποιούν δικό τους εξοπλισμό και μεταφορικά μέσα.

Την αδιαφορία από την πλευρά του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας για τις αδέσποτες γάτες καταγγέλλει ο Άγγελος Σιδηρόπουλος, ένας εθελοντής. Ο κ. Σιδηρόπουλος σε χώρο τον οποίο μισθώνει και βρίσκεται στο Κερατσίνι φιλοξενεί 198 αδέσποτα γατάκια εκ των οποίων τα περισσότερα είναι άρρωστα και χρήζουν φαρμακευτικής αγωγής και φροντίδας και ως εκ τούτου δεν είναι δυνατόν να επανενταχθούν. Με κοινοποιήσεις μέσα από τα social media γίνεται προσπάθεια κάποια από αυτά να υιοθετηθούν.

{https://fb.watch/uJxBH-RBbL/}

ΠΗΓΗ

 
Top